الی بانو


این پاناکوتا بخاطر انار و رنگ قرمز برای یلدا و کریسمس و والنتاین مناسبه

و چون همه ی این مناسبتها توی زمستان هستن پس یه گزینه ی عالی برای سرو محسوب میشه

از اونجا که یلدا گذشته من این دسر رو تو پستای والنتاین میذارم

شما خیلی راحت میتونید اونو عشقولانه تر تزیین و سرو کنید

مواد لازم:

خامه صبحانه: 1 بسته 200 میلی لیتری

عسل:3 قاشق غ خ یا 3 قاشق غ خ شکر

چوب دارچین:چند تکه

وانیل:1/4 قاشق چ خ

ژله انار یا توت فرنگی(کلا هر ژله ای که قرمز میشه):1 بسته

دانه انار:1 لیوان

پودر ژلاتین:1 قاشق غ خ

شیر:نصف لیوان

پودر ژلاتین رو روی شر بپاشید و برید سراغ بقیه کاراتون(به هیچ عنوان همش نزنید)

 

 

یه انار قرمز انتخاب برای این دسر انتخاب کنید این خیلی تو قشنگیش تاثیر میذاره

 

 

 

ژله رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید 

ظرف مورد نظرتون رو توی یه کاسه که نمک یا شکر توش ریختید به صورت کج قرار بدید(من چون جام داشتم زیرش بجای شکر و نمک یه پارچه گذاشتم)

و دانه های انار رو یه طرف لیوان بریزید و از ژله هم روش بریزید و بذارید تو فریزر یا یخچال تا خوب ببنده

 

 

خامه رو توی یه ظرف پیرکس ریخته و روی بخار آب کتری بذارید

چوب دارچین و عسل و وانیل هم توش بریزید و مخلوط کنید و مدام هم بزنید

مواظب باشید اصلا نباید خامه بجوشه

 

 

سپس شیر و پودر ژلاتین هم روی بخار آب جوش بذارید تا ژلاتین توی شیر حل بشه و این مخلوط رو به خامه اضافه کنید

و با هم مخلوطشون کنید

 

 

 

قبل از اینکه خامه بجوش بیاد یعنی همین که دور ظرف جوشای ریز دیدید ظرف رو از روی حرارت بردارید

و تنوی یه کاسه که یخ ریختید قرارش بدید و مدام هم بزنید تا وقتی خامه سرد بشه

 

 

تا الان ژله هم بسته 

از این مایع روی ژله ریخته دقیقا تا انتهای خط ژله که صاف و خوشگل دربیاد

 

 

 

 

من برای یکی ازر جام هام پاناکوتا کم اومد برای همین وقتی کامل بست یکم ژله قرمز که گذاشته بودم یخچال ببنده رو روی دسرم ریختم

که خوشگل باشه

نکته:

اید دسر رو به هر شکلی که دوست دارید میتونید سرو کنید...مثلا راه راه یه خطر قرمز یه خط سفید

یا تو قالب های مختلف مثل قالب قلبی میتونید سرو کنید

ریش و قیچی دست خودتونه دوستان عزیزم

 

 

 

 

تو این عکسها که از شف شیوای عزیز هست مدل سرو عشقولانه شو برای والنتاین براتون گذاشتم

 

 

این عکسها هم از نت هست

از مامی سایت

 

 

از وبلاگ غذای متفاوت الهام جان

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





راهنمای پخت پیتزا با ماکروفر


همه چیز درباره قالب ها


کوکو سیب زمینی و پنیر صبحانه


کوکی بادام زمینی و نوتلا






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: