الی بانو


یه دنت قهوه چند وقتی بود تو یخچال مونده بود 

من تصمیم گرفتم یه دسر باهاش درست کنم

این دسر کاملا ابتکاری هست

مواد لازم:

دنت قهوه یا شکلات:1بسته کوچیک (یادم نیست 100 گرم بود یا کمتر)از این کوچولوها بود

ژله (با هر طعمی می پسندید و به قهوه میخوره):نصف یک بسته (من نصف بسته ژله آناناس داشتم)

گردو:4 قاشق غ خ خرد کرده

بیسکوئیت:من 4 تیکه ویفر شکلاتی ریختم(بیسکوئیت رو میتونید حذف کنید زیاد مهم نیست)

 

ژله رو با نصف لیوان آب جوش مخلوط کنید تا شفاف بشه و بذارید کمی خنک بشه

حالا دنت رو بهش اضافه کنید

 

 

بعد خوب مخلوطش کنید که بریده بریده نشه

 

 

توی ظرف مورد نظر بیسکوئیت و گردو بریزید و مایع آماده شده رو روی اونا بریزید

 

 

1 ساعت بذارید یخچال تا خوب ببنده

بعد هم نوش جان

من برای تزیین روی دسر رو از گاناشی که درست کرده بودم و کمی ازش تو یخچالم مونده بود ریختم و کمی خامه هم روی گاناش گذاشتم

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آش بادمجان


گراتن پاستا


پلو سبزیجات


سلاد سیب زمینی و شوید






نظرات شما


فرناز :

من عاشق قهوه و کاکائو هستم
حتما امتحانش میکنم

----------------------------------------------

انشاالله خوشت میاد