الی بانو


بالاخره پستای یلدا دارن تمومن میشن

این کاپ کیک های هندونه ای هم برای شب یلدا درست کرده بودم

این کاپ کیک ها خیلی راحت درست میشن

نیازی به فر هم ندارن

من برای این کاپ کیک ها از شیوه کیک فنجونی بدون فر استفاده کردم

مواد لازم:

آرد :6 قاشق غ خ

شیر:5 قاشق غ خ

روغن:3 قاشق غ خ

بیکینگ پودر:1 قاشق م خ

وانیل:1/4 قاشق چ خ

شکلات چیپسی :2 قاشق غ خ

رنگ قرمز خوراکی:چند قطره

شکر:4 قاشق غ خ

تخم مرغ :1 عدد

تخم مرغ و شکر و وانیل رو 2 دقیقه خوب بزنید

 

 

بعد شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید...روغن هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

حالا رنگ رو اضافه و مخلوط کنید

 

 

آرد و بیکینگ پودر رو هم الک کرده  و آرام اضافه و با بقیه مواد مخلوط کنید

 

 

شکلات چیپسی هم اضافه و مخلوط کنید

 

 

فنجان ها رو داخل یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشه.

 


قابلمه رو روی بزرگترین شعله اجاق گاز با حرارت متوسط قرار بدید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسه( بدون در ) .

بعد از اینکه به جوش اومد،  در قابلمه رو با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشونید. شعله اجاق رو کم کنید و 15 دقیقه برای پخت زمان بدید.

و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه رو بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها رو استراحت بدید.

بعد از 10 دقیقه استراحت میتونید در قابلمه رو برداشته ، و کیکها رو از داخل فنجانها در بیارید

این هم کیک ها بعد از پخت...پف اونها عالی هست

 

 

 

برای تزیین اونا به شکل هندوانه من یه الگو داشتم که چاپش کردم و برش دادم و به صورت یه کپسول کاپ کیک بهم چسبوندمش

ویه  کپسول معمولی هم داخل اونا گذاشتم بعد کاپ کیکامو داخل این کپسولا گذاشتم و روش رو با خامه فرم گرفته که صورتیش

کردم تزیین کردم

و چندتا شکلات چیپسی هم به عنوان هسته هندونه روی خامه ریختم

 

 

 

 

این هم کاپ کیک های خوشمزه ما

 

 

 

 

این هم مخصوص همسر عزیز

 

 

سفره شب یلدا که بخاطر  علاقه شدید ماهان به بهم زدن سفره خیلی سریع پهن و جمع شد

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ژله هندوانه


پیتزا قلبی


خورش چغرتمه (شمالی)


کاپ کیک پرتقالی






نظرات شما


مجید :

سلام ایول منم درست کردم خیلی ام باحال شد
دمتون گرم ازین چیزای خوب بازم یاد بدید

***************************************

سلام نوش جان

بیتا :

واای درست کردم خوش مزه ترین کیکی بود که تا بحال خورده بودم ممننننننون

******************************

نوش جونت عزیزم

ملیحه :

ببخشید شما روغنو به موادتون اضافه نکردید، تو کدوم مرحله اینکارو میکنید؟ و اینکه بله پف لیوانتون عالیه ولی فنجونها پف نکردن، دلیلش چیه؟

****************************************

سلام روغن بعد از شیر اضافه میشه...و اینکه هر دو پفش عالیه فقط اون که تو لیوان شیشه ای هست هم لیوانش بزرگتره هم مایه کیک بیشتر توش ریخته شده

ملیحه :

آیا بجای رنگ خوراکی از آب لبو هم میشه استفاده کرد؟ ممنون میشم جواب این سوالم و سوال قبلی رو به ایمیلم بفرستید.

*********************************************

بله دوست عزیز از آبلبو هم میتونید استفاده کنید سالم تر هم هست

ملیحه :

سلام دوست خوب و هنرمندم، سوالی داشتم و اون اینکه چطوری کاپ کیکاتو از قالب در میاری؟ و دومی اینکه این مقدار پف کم نیست؟ چون واسه من همیشه اینقدر پف میکنه اما فک میکنم کمه

****************************************************************

سلام عزیزم

با چاقو دورش رو آزاد کنید راحت جدا میشه...انتظار شما خیلی زیاده چون پفش عالیه به نظر من شما اون لیوان شیششه ای رو ببینید چقد کیک داخلش پف کرده؟؟؟حتما لیوانتون کوچیکه

حمییی :

من تو این سایت میام دیگه نمیخوام صفحه رو ببندم به خاطر سایت خوب و ساده تون ممنونم

-----------------------

این نظر لطف و محبت شماست....

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: