الی بانو


پاچینی یه غذای سوخاری خوشمزه هست که با کتف مرغ

میگو و بال مرغ درست میشه

این پاچینی که من درست کردم با کتف مرغ درست شده

مواد لازم برای 2 نفر:

کتف مرغ:6 تا 8 عدد

ماست:نصف پیمانه

پیاز:1 عدد

سیر:1 تا 2 حبه

نمک و فلفل قرمز و سیاه 

آبلیمو:2 قاشق غ خ 

زعفران دمکرده:1 تا 2 قاشق غ خ

تخم مرغ:1 عدد (اگه کوچیک بودن 2 عدد)

پودر سوخاری

روغن برای سرخ کردن

استخوان کتف رو بگیرید و به کمک چاقو گوشت کتف رو به پایین کشیده تا کاملا برگرده

 

 

توی ه قابلمه پاز و سیر خرد شده و نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران رو با ماست مخلوط کرده و کتف ها رو به مدت 4 ساعت در این مواد

بخوابونید که خوب مزه دار بشه

 

 

تو یه ظرف تخم مرغ رو با قاشق خوب مخلوط کنید..استخون کتف رو با فویل بپوشونید

کتف ها رو اول آرد سوخاری

 

 

سپس تخم مرغ

 

 

باز هم آرد سوخاری بغلطونید تا حسابی با این مواد کاور بشه

 

 

حالا توی یه ظرف کوچیک و گود روغن ریخته و کتف ها رو توی روغن شناور کنید و با حرارت ملایم بذارید کاملا مغزپخت و کرانچی بشن

 

 

برای من هر سه پاچینی که تو یه قابلمه جا میشد حدود 1 ساعت طول کشید تا سرخ بشن و لی حسابی پخته و کرانچی بودن

 

 

 

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چای آلبالو


نان گیسو


کیک سیب و نارگیل


پلو مرغ با پیاز داغ،دارچین و میخک






نظرات شما


مهرسا :

سلام وبلاگتون خیلی خوبه.خوشحال میشم ب من تازه کار هم سر بزنید.تازه وبلاگ راه اندازی کردم البته خیلی کار داره

------------------------------------------

سلام عزیزم

وبلاگتونو دیدم و نظر هم گذاشتم...انشاالله موفق باشی عزیزم

خ :

یک ساعتتتتتت > خیلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه

--------------------

عزیزم برای مغز پخت شدنش لازمه