مریــــــــــــــــم بانو


قبلا دستور یه کیک پرتقالی رو اینجا براتون گذاشتیم. دستوری که امروز میخوام براتون بزارم متفاوت تر و خوشمزه تره. یعنی عطر و طعم پرتقال تو این کیک یه چیز دیگه ست. دستورش رو از وبلاگ هانی شف برداشتم. راستش اول به خاطر وجود پوره پرتقال یکم مردد بودم. همش فکر میکردم تلخ میشه اما اصلا اینطوری نشد.

 

مواد لازم:

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه

شکر: 1 پیمانه

کره آب شده: 180 گرم

تخم مرغ: 3 تا

بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

پرتقال تامسون درشت: 1 دونه

طرز پخت:

قالب رو کره مالیدم و آرد پاشیدم و اضافی هاش رو خالی کردم. فر رو روی 180 روشن کردم.

بعد یه دونه پرتقال درشتتون رو که حتما شیرین باشه خوب خوب خوب بشورین..چهار قاچش کنین. اگه هسته داره درش بیارین و بعــــــــــد همه شو له کنین تا پوره بشه..بله..بله...با پوست و لایه سفیدش و .. همه چیش :)

آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردم..حالا تخم مرغ و شکر رو خوب با همزن بزنین .. بعد پوره پرتقال رو توش بریزین

کره آب شده رو هم اضافه کنین و هم بزنین.

مایه رو توی قالب بریزین

میره توی فر به مدت نیم ساعت

یا طبق معمول تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک دربیاد .

 

نکته: من از 100 گرم کره اب شده و 80 گرم روغن استفاده کردم.

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سوپ شیر 2


شیرینی هلالی فندقی


پاناکوتا شکلاتی


گراتن سبزیجات 2






نظرات شما


سمیه :

متشکرم هانی تو لحظه های خوبم با من شریکی مرسی

*****************************************************************************

خواهش میکنم سمیه جان خیلی خیلی محبت دارید