الی بانو


این تارت عالی رو با باقیمونده ی همون خمیر پیتزایی که دستورشو : اینجـــــــــــا گذاشتم درست کردم

به این صورت که قالب متوسط تارت رو چرب کردم و خمیر رو توش پهن کردم بعد مواد پیتزا رو توش ریختم

برای مواد داخلش هم از مواد همون پیتزا برای یکی از تارت ها و برای اون یکی از خوراک بادمجون استفاده کردم

و مثل پیتزا اول مواد رو داخل تارت ریختم و 15 دقیقه تو فر 180 درجه ی گرم شده گذاشتم

 

 

بعد در اوردم و روشون پنیر ریختم و 15 دقیقه دیگه تو فر گذاشتم

 

 

خیلیییییییییییییییییییی عالی بودن

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





ماست ساسیکی(یونانی)


کیک پای سیب


شامی مخصوص


باقلوا






نظرات شما


الهه :

سلام بابت آموزش های بسیار خوب شما متشکرم من خیلی از سایت شما استفاده می کنم.
سوال من از شما این هست که روغنی که در تهیه خمیر پیتزا استفاده می کنید مایع هست یا جامد؟

------------------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم خانمی به ما لطف دارید

روغن مایع هست عزیزم

اعظم :

سلام الی بانوی عزیز..ممنون از دعوت تون
باعث خوشحالیه منه که توی فروم ثبت نام کنم..اما هنوز آشنایی کامل ندارم.

---------------------------

سلام اعظم جان خوشحالم اومدی عزیزم

توی بخش راهنمای کار با فروم کامل توضیح دادم عزیزم حتما مطالعه کن

چندتا از دوستای وبلاگ دارمون هم هستن دور هم هستیم