الی بانو


این پیتزا یکی از خوشمزه ترین و بهترین پیتزاهایی هست که درست کردم

و همه اعضای خانواده هم این عقیده رو داشتن که این پیتزا یه چیز دیگه بود

شما هم حتما امتحانش کنید مطمئنم پشیمون نمیشید

مخصوصا خمیر این پیتزا خیلی خیلی راحت و عالی هست اصلا با دستات بازی میکنه

فوقالعاده بی دردسر و خوش قلق و لطیف بود

 

*مواد لازم برای تهیه خمیر:

شیر ولرم:1 لیوان

خمیرمایه:1 قاشق غذاخوری

نمک:1 قاشف چ خ

روغن:1/2 پیمانه

آرد:تا وقتی خمیر به دست نچسبه و سفت و خشک هم نباشه(برای من حدود 2/5 پیمانه آرد مصرف شد)

ابتدا شیر و نمک رو مخلوط کنید و خمیرمایه رو روی شیر پاشیده و 15 دقیقه زمان بدید که پف کنه (اگه خمیر مایه فوری باشه 1 دقیقه زمان کافیه)

بعد روغن رو اضافه کنید

 

 

حالا آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که به دست نچسبه و یه خمیر لطیف بشه

 

 

خمیر رو توی ظرف چرب شده بذارید و روشو بکشید و به مدت دو ساعت یه جای گرم بذارید تا حجمش دوبرابر بشه

این از خمیر

 

 

بعد از دوساعت:البته جمعش کردم با دست چون تا بالای کاسه اومده بود

 

 

*حالا مواد پیتزا رو آماده کنید

من سوسیس و قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای رو کمی تفت دادم بعد نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن اضافه کردم

و دست آخر یه گوجه حلقه حلقه کردم و روی موادم چیدم و در تابه رو 5 دقیقه گذاشتم که گوجه هم نرم بشه

بعد زیرشو خاموش کردم

 

 

*برای سس روی خمیر هم:

2 حبه سیر رو توی روغن یا روغن زیتون تفت دادم و بشه 1 قاشق رب گوجه و 3 قاشق سس گوجه رو بهش اضافه

کردم و کمی که تفت خوردن نمک و 1 قاشق م خ شکر و کمی آویشن و زردچوبه وفلفل و پاپریکا و 1/4 لیوان آب بهش اضافه کردم

و 1 دقیقه زمان دادم تا غلیظ بشه بعد زیرشو خاموش کردم

 

 

*درست کردن پیتزا و گذاشتنش توی فر:

خمیر رو توی سینی فر یا ظرف موردنظر(که چربش کردید) پهن کنید و از سس مخصوص روی خمیر بکشید

سپس مواد پیتزا روی خمیر پهن کنید 

سینی فر رو به مدت 10 تا 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 175 روشن کردید قرار بدید

 

 

 

 

بعد از گذشتن این زمان پیتزا رو در بیارد و پنیر رو روش پهن کنید و دوباره به مدت 10 تا15 دقیقه یا زمانی که پنیر کاملا آب بشه 

توی فر بذارید

درنهایت میتونید گریل رو روشن کنید که پنیر کمی طلایی بشه

 

 

به به اینم پیتزای خوشمزه ی ما که به علت استقبال شدید قرار شد امشب هم پخته بشه

 

 

 

 

این هم پیتزای دوم که معرکه بود

 

 

 

 


به شما پیشنهاد میکنیم :





حلوا با موز


آش دوغ اردبیل


کیک پودینگ موز


لازانیـــــــــــــا






نظرات شما


emd :
با سلام و تشکر از زحماتتون
برای این خمیر شیر باید ولرم باشه یا نیازی نیست؟
من بارها و بار این خمیر رد درست کردم و نتیجه عالی بوده ولی الان دو دفعه س که خمیرم اصلا پف نمیکنه
چیزی که خاطرم هست از قبل اینه که شیر برای این دستور شیر ولرم بوده ولی در حال حاضر توی دستور فعلی همچین چیزی عنوان نشده که شیر با چه دمایی است!
اصلاحاتی داشته این دستور یا تصور ذهنی من اشتباهه؟
ممنون از وقتی که میزارین
**************************************
سلام عزیزم خواهش میکنم
بله شیر یا آب باید حتما ولرم باشه
و خمیر مایه هم تازه باشه
مرضیه :
من فر ندارم تو ماهیتابه میتونم درست کنم
یا تو مایکروفر(گریل نداره)هیچکی راهنماییم نکرد موقع خریدن به این جور چیزاش دقت کنم
حالا پیتزاهام اصلا شبیه پیتزا نیس....روش سفید میمونه
خخخخخ
************************
پیشنهاد میکنم دستور پیتزا تابه ای رو امتحان کنید
هدیه :
سلام
خسته نباشید
ممنون از سایت خوبتون
میشه به جای سوسیس از گوشت چرخ کرده استفاده کرد؟>؟؟
***************
سلام ممنونم
بله میشه
لوسی :
سلام ! من این پیتزا را تا حالا چند مرتبه درست کردم و خیلی خوب شده و اصلا مثل پیتزاهای بیرون نیست که باعث معده درد بشه دست شما درد نکنه عالیه دستورتون
***************************************
سلام عزیزم
نووووووووش جان شما...خوشحالم راضی بودین
لوسی :
دستورتون خیلی خوب و عالیه یه سوالی داشتم من زیاد اهل خوردن سوسیس کالباس نیستم وارد نیستم باید سوسیس رو سرخ کنیم بریزیم یه همین جوری خودش پخته میشه؟
*********************************************************
خواهش میکنم عزیزم...دوست عزیز سعی کنید سوسیس رو خودتون درست کنید من اینکارو میکنم و اینکه سرخ کرده و خام هردو میشه استفاده کرد اما من سرخ کرده بیشتر دوست دارم
عرفان :
سلام
میخواستم بپرسم میشه پیتزا رو روی سبد فر گذاشت بدونِ اینکه توی ظرف مخصوص بزاریم همینجوری با خمیر بزاریمش روی سبد فر تا آماده بشه؟
از هم وا نمیره ؟




زودتر جواب بدین


***************************************

سلام
توی سینی فر میتونید بذارید
یا یه ظرف نشکن
روی توری داخل فر هم فکر میکنم مشکلی پیش نیاد
پریا :
راستی شما نوشتید سیر رو تو روغن تفت دادین...رنده کردین یا درسته ؟ چون من رنده کردم ...اما الان فکر میکنم نباید رنده میکردم باید درسته مینداختم و بعد از تو سس درش میاوردم...چون خیلی کم مزه سیر گرفته بود
*******************************************************
عزیزم سیر رو له کن و در روغن تفت بده
پریا :
سلام .....از بین تمام دستورالعمل ها واسه خمیر پیتزا من برای شمارو انتخاب کردم چون به نظرم خوب و مفید توضیح دادین...و بالاخره اراده کردم تا درست کنم.😀😍
طعم پیتزا بد نبود اما خمیرم خیلی نرم بود و اصلا برشته نبود فکر کنم از کلفت بودن خمیرم بود...درسته؟ و توی پهن کردن خمیر توی سینی خیلی مشکل داشتم اگه نکته ای داره لطفا توضیح بدین
مرسی از سایت خوبتون 😉
*********************************************
سلام ممنونم عزیزم
همیشه روی یک سطحو آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه اون سطح پهن کنید و نازک پهن کنید
مواد رو هم که روی خمیر میریزید سعی کنید خیس و ابدار نباشن
هما :
سلام عزیزم چون در سایت رعنا بانو هم عضو هستم دیگه قاطی کردم ببخشید .سوالم راجع به ریختن پنیر پیتزا رو خمیره قبل از بقیه مواد در اینجا شما نریختید . کلا لازم هست این کار یا خیر ؟ ممنون دعاگوی شما هستم موفق باشید.
**************************************************************
سلام عزیزم
من چون یه پیتزای بزرگ درست کرده بودم اول یکم گذاشتم خمیر بپزه بعد پنیر رو اضافه کردم چون من پنیر نرم و ذوب شده رو از پنیر سرخ و برشته
روی پیتزا بیشتر دوست دارم...اما وقتایی که پیتزا ی گرد یک نفره درست میکنم همون اول پنیر رو هم میریزم ظرف یک ربع جفتشون خوب میپزن
در خیلی مهم نیست که این کار رو انجام بدید مگر اینکه فر استاندارد نباشه و احتمال بدید تا وقتی که خمیر میپزه پنیرتون زیادی سرخ میشه
محبت دارید عزیزم
هما :
سلام رعنا جان ممنون كه پس از يكماه هنوز جواب منو نداديد حتما سرتون شلوغه . از دستوراي خوب شما استفاده ميكنم. با تشكر
****************************

سلام عزیزم ما رعنا اینجا نداریم
سوالتون یا نیومده یا دیده نشده من همه سوالا رو جواب میدم
لطفا دوباره سوالتون رو بفرستید
هادی :

ممنونم از جوابتون
شما فرتون شعله بالا داره منظورم گریل نیستا شعله ای که بشه تنظیم کرد چون یه سر آشپز گفت چون فر خونتون شعله بالا نداره نونتون خشک میشه کاسه آب هم قبلا گذاشتیم اثری نداشت

**********************************************

خواهش میکنم عزیزم

شعله ی بالا همون گریل هست...من همیشه برای پخت پیتزا و کیک و... از شعله پایین استفاده میکنم مشکلی پیش نیومده

شما با دستور خمیر ما امتحان کنید حتما...شاید مشکل از خمیر هست

هادی :

برای سس روی پیتزا نوشتین "1 قاشق رب گوجه و 3 قاشق سس گوجه "میخواستم بدونم سس و رب چه فرقی دارن و اینکه وقتی ما درست میکنیم نونش خشک میشه

***************************************

خب سس گوجه فرنگی با رب گوجه فرنگی فرق داره سس گوجه فرنگی یا کچاپ رو شما روی ساندویچ یا پیتزا و ... میریزید ولی با رب گوجه فرنگی غذا درست میکنید....نونش اگه از این آماده ها باشه البته خشک میشه...خودتون خمیرش رو درست کنید و پنیر هم زیاد بریزید + سس که خشک نشه...میتونید هم توی فر یه ظرف آب بذارید که فر مرطوب باشه و نون خشک نشه

سرابی :

ممنون خیلی خمیر عالی بود خیلی وقت بود همچین پیتزای خوش مزه ای نخورده بودم

---------------------------------------------

خواهش میکنم دوست محترم نوش جان

الهام :

واقعا مرسییییی
خیلی عالی شد.همه کیف کردن. به خصوص شوهر عزیزممممممم
موفق باشییییییی

---------------------------

نوش جان شما و همسرتون

ممنونم از محبت شما

مریم :

سلام مرسی از اموزش خوبتون
عزیزم از چه نوع اردی بایستی استفاده بشه برای این دستوری که فرمودین؟؟

--------------------------------

سلام مرسی از محبت شما

من آرد سفید استفاده کردم

raha :

دستت درد نکنه از اموزشت ما م همیشه از این نوع خمیر برای درست کردن پیتزا استفاده می کنیم خیلی عالیه

-------------------------------------------

خواهش میکنم عزیزم

مامان محراب :

یه سوال یادم رفت . آیا نیازی به ورز دارن خمیر ( قبل ازاینکه بزاریم ور بیاد) نیست ؟ چون فکر کنم حجم خمیر من با همین دستور کمتر شده بود.

---------------------------------

عزیزم این خمیر ورز دادن نمیخواد

حتما جاش گرم نبوده یا مدت کمتری گذاشتی که حجم بگیره

مامان محراب :

سلام عزیزم . بلاخره خمیر درست کردم پیتزا عالی شد و محراب جونم خودشو خفه کرد بس که خورد. ممنون و تشکر . پاپریکا رو هم خودم درست کردم البته فلفل قرمز رو خورد کردم و توی سبد روی رادیاتور گذاشتم . بعد از چند روز هنوز کامل خشک نشده .عطرتش کم نمی شه ؟آخرش هم فکر کنم باید بزارم توی فر .

------------------------------------------------

سلام عزیزم

به به نوش جان شما و محراب عزیز...رو شوفاژ وبخاری دو سه هفته طول میکشه تا خشک بشن عزیزم

مامان محراب :

سلام . همیشه از درست کردن خمیر ترس داشتم و با خمیر های آماده پیراشکی و پیتزا درست می کردم . باید حتما امتحانش کنم ...

-------------------------------

سلام عزیزم

با خیال راحت این خمیر رو درست کن که معرکه است

عالیه

من تا حالا چندین بار ازش استفاده کردم

فاطمه :

سلام ... می شه بگی از چه نوع پنیری استفاده می کنی؟

-----------------------------------

سلام...پنیر پیتزا که مخلوطی از پارمزان و موتزارلا و چدار و گودا هست

مهتاب :

الی جون هنرمند تشکر از اینکه تجربیاتتو در اختیارمون میذاری
یه سوال داشتم میشه این خمیر رو برای بیراشکی گوشت هم استفاده کرد.
ممنون از اینکه وقت میذاری

--------------------------------------------------

خواههش میکنم مهتاب جان

شما خیلی به من لطف دارید

اتفاقا خمیرش رو درست کردم امروز میخوام باهاش پیراشکی درست کنم

آره میشه

وای که عجب خمیریه وقتی درست کردم و گذاشتم دوبرابر شد چون لازمش نداشتم گذاشتمش تو یه کیسه فریزر و گذاشتم تو یخچال 

شب دیدمش دوباره حجم گرفته بو و لطیف تر شده بود

یه دوست :

عالیه دهنمون آب افتاد منم که پیتزاخور خخخخخخ
خمیر مایه رو از کجا باید تهیه کرد?

--------------------------------

ممنونم عزیزم

شما هم مثل منی ههههههههههه

عزیزم سوپر مارکتا و لوازم قنادی ها دارن