الی بانو


این کیک خوشمزه رو برای شب یلدا درست کردم و بسیار خوشمزه و لطیف بود

حتما این کیک دلچسب و خوشمزه رو امتحان کنید

بجای خامه برای روی کیک از سس انار هم میتونید استفاده کنید

این کیک رو بدون انار و یا با آب لبو هم میشه درست کرد و اونم خیلی عالی میشه

مواد لازم:

آرد : 2/5 پیمانه
 
شیر : 3/4 پیمانه
 
شکلات چیپسی :1/5 قاشق غ خ برای روی مایه کیک
 
آب انار خالص : 3/4 پیمانه یا 3/4 لیوان آب لبو
 
کره هم دمای محیط : 70 گرم (میتونید نصف پیمانه روغن هم اضافه کنید(من اضافه نکردم)
 
شکر دانه : 3/4 پیمانه
 
دارچین:1/3 قاشق م خ
 
تخم مرغ : 3 عدد
 
دانه انار : 3/4 پیمانه
 
وانیل : 1 ق چایخوری
 
بیکینگ پودر : 1/2 ق چ
 
نمک : 1/5 ق چ
 
فر رو با دمای 180 درجه روشن کنید
 
قالب رو هم کاغذ روغنی بندازید 
 
آرد و بیکینگ پودر  و نمک رو هم با هم سه بار الک کنید
 
در یک کاسه ی بزرگ شکر و کره رو با همزن انقدر بزنید تا سبک و پفکی بشه.
 
 
 
 
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و هرکدوم ور 2 دقیقه بزنید وانیل هم اضافه کنید و 4 دقیقه دیگه بزنید تا خوب پفکی بشه و پف کنه
 
 
 
 
حالا آب انار رو اضافه کنید(اگه خواستید روغن بریزید تو همین مرحله اضافه اش کنید)
 
 
 
 
شیر رو هم با  آرد ،بیکینگ پودر و نمک به تناوب اضافه کنید و با لیستک آرام فولد کنید تا کاملا مخلوط بشن.
 
 
 
 
در نهایت دانه های انار و دارچین رو اضافه و به آرامی با مواد دیگه فولد کنید
 
 
 
 
مایه رو توی قالب بریزید و شکلات چیپسی هم روش بپاشید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت توی فر بذارید
 
بعد از 40 دقیقه تست کنید با خلال دندون که اگه پخته بود خاموش کنید
 
 
 
این هم کیک خوشمزه ی ما
 
 
 
 
کیک رو از وسط نصف کنید و خامه روش بذارید و موز و گردو هم یه لایه بچیینید و لایه دوم کیک رو روی لایه اول بذارید
 
برای تزیین من خامه رو فرم دادم و با آب لبوی غلیط صورتیش کردم 
 
بعد توی قیف ریختم و روی کیک به شکل انار کشیدمش
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





chefartist(آشپز هنرمند)


شیرینی کویتی


کوکی میکری


سالاد قالبی






نظرات شما


سارا :

بازم سلام انار مزش توی پخت تغیر نمی کنه

********************************************

سلام نه تغییر نمیکنه

سارا :

سلام استاد جان منظو رتون ازشکر دانه چیه

***********************

یعنی شکری که ریز دانه باشه 

مریم :

سس انار رو چجوری مدرست میکنم :)

*************************

انواع سس انار http://chefartist.ir/search.aspx?sid=%D8%B3%D8%B3%20%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B1

 

غزل :

سلام
شکر 3/4 پیمانه???
کم نیست واسه دو و نیم پیمانه ارد???

***********************************

سلام 

نه کم نبود ...شیرینیش به اندازه بود

رها :

سلام خوبین میگم اندازه قالب باید چقد باشه .

********************************

سلام ممنونم...اندازه قالب 20 سانت باشه

شیوا :

سلام بر خانومای هنرمند
من چند تا سوال داشتم:
اول اینکه قالب رو طبقه وسط یا پایین فر بزاریم؟ من طبقه وسط گذاشتم و یک ساعت هم زمان برد ولی اصلا خوب نشد، خمیری دراومد چرا؟؟؟
دوم اینکه روغن نمیریزم؟؟؟
سوم اینکه خمیر من مثل مال شما خوشرنگ نشد، خیلی رنگش تیره شد :((

-------------------------------

سلام عزیزم

کلا کیک ها تو طبقه وسط فر پخته میشن

این کیک چون کره داره نیازی به روغن نداره به نظر من

احتمالا شما فر رو دیر روشن کردید و فر داغ نبوده برای همین کیک خام مونده

باید فر رو یک ربع قبل از آماده کردن مایه روشن و گرم کنید.تیره شدن کیک احتمالا بخاطر زیاد موندنش تو فر هست

کیک پختن اصول زیادی داره...در ضمن ممکنه قالب شما نسبت به موادتون کوچک تر بوده باشه

اینجا رو حتما بخون:http://chefartist.ir/showpages579.html

 

 

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: