الی بانو


ابتدا با نصف لیوان آب و نصف لیوان شکر توی قابلمه روی حرارت شهد آماده کنید و بذارید 5 دقیقه بجوشه

بعد هر نوع میوه ای که دوست دارید و خیلی نازک اسلایس کنید و توی شهد بزنید و حسابی به کناره ظرف بزنیدش که شهد اضافیش بچکه و میوه ها نسوزن و بعد  بچینید توی سینی فر (کاغذ روغنی از قبل گذاشته باشید)
بزارید روی کمترین حرارت فر خشک بشن...یعنی روی درجه ای که دیگه فر ممکنه خاموش بشه...چندین ساعت طول میکشه...دوستایی که دستگاه مخصوص این کار و دارن که به روش دستگاه میوه ها رو خشک کن...
 
برای روی شوفاژ و بخاری هم توی یک سینی کاغذ روغنی بندازید و میوه ها رو بعد از کاور کردن با شهد روی کاغذ بچینید
و وری بخاری بذارید و هروقت دیدید روی میوه ها داره خشک میشه برش گردونید و این کار رو ادامه بدید تا میوه خشک میشه
 
 
برای خشک کردن میوه معمولا بین 1 تا 3 ساعت برای میوه های مختلف طول میکشه
 
 
 
 
پرتقال و موز رو رو بخاری درست کردم
 
 
 
سیب و کیوی هم توی فر و به نظرم توی فر خیلیییییییییییییییی راحت تر و بهتره
 
 
این هم چیپس میوه ی خوشمزه و مقوی ما
 
نوش جان
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





خوراک گوشت و سیب زمینی


گوجه پلو


لیدی فینگر


پاناکتا زعفرانی






نظرات شما


roha :

ممنون از سایت خوبتون میوه ها کاملا خشک و ترد میشه؟یعنی مثل چیپس بازاری؟

*****************************************

خواهش میکنم عزیزم...بله کاملا خشک و ترد میشه

سیما :

سلام ممنونم از سایتتون دستورات خیلی عالی و کاربردی هستند

************************

سلام خواهش میکنم دوست عزیز محبت دارید

حمییی :

تکه رو توی شهد داغ بندازیم یا سرد؟؟؟؟

--------------

از داغی که افتاد دیگه خوبه

نجمه :

سلام.من چیپس کیوی درست کردم رنگش زرد شد علتش چیه؟

-------------

سلام

شهدش رو خوب نگرفتی و زیاد تو فر مونده

نگین :

نوش جون. منم هر سال درست می کنم.

موفق باشی دوست من.

--------------------------------------------------------------------

ممنونم دوست جون

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: