الی بانو


این کباب خیلی خیلی خوشمزه و دوست داشتنیه

بهتون قول میدم مشتری همیشگیش بشین

مواد لازم برای 2 نفر:

سینه مرغ:1 عدد...اگه فیله بود 8 تا دونه کافیه

پیاز:1 عدد

رب انار یا سس انار: 2 قاشق غ خ 

نمک و فلفل

کره:15 گرم

روغن برای کف تابه:1 قاشق غ خ

آب لیمو ترش:1 قاشق غ خ

سینه یا فیله مرغ رو نازک برش بزنید و 2 ساعت توی پیاز و نمک و فلفل و رب یا سس انار و آبلیمو

بخوابونید

بعد اون ها رو به سیخ چوبی بکشید

ته تابه گریل یا تفلون یا چدن رو با برس چرب کنید و سیخ ها رو داخلش بچینید

 

 

ابتدا در تابه رو به مدت 5 دقیقه ببندید که مرغ ها بپزه

بعد در تابه رو باز کنید و با برس کمی کره روی دو طرف مرغ ها بکشید

و بذارید دو طرفشون خوب طلایی بشه

در انتها موادی که سینه مرغ رو توش خوابوندید رو هم اضافه و سرخ کنید و با کباب سرو کنید

این کباب هم خیلی راحته و هم شدیدا خوشمزه و ترد و لذیذ هست

این کباب رو ا گوشت گوسفند هم میتونید درست کنید

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ اسپایسی


ته چین اسفناج


شیرینی پاپاتیا


ژله رنگین کمان






نظرات شما


مریم :
ببخشید سس مرغ رو بعد از پخت اضافه ميکنيم
************************
سس که مرغ باهاش مزه دار میشه
و بعد از پخت هم میتونید سس رو هم اضافه و تفت بدین و کنار کباب سرو کنید
گلنا :
من درست کردمم عالی شد ممنونم بانو
بهاره :
سلام.این جوجه کباب رامشه زغالی درست کرد؟
*************

سلام بله میشه
سمانه :

سلام ببخشید اینا گوشت گوسفنده یا مرغه با رب انار این رنگی شده؟عکسا برای من بعضیاش باز نمیشه برای همین میپرسم.
بعد برای گوشت گوسفند چقدر زمان پخت لازمه؟

************************************

سلام عزیزم...گوشت مرغ هست...عکسا رو اصلاح میکنم...برای گوشت گوسفند زمان پخت بیشتر میشه 

سميرا :

خيلي خوشمزه بودممنون

 

******************

نوش جان

sam sam :

عزیزم من اینو با سینه درست کردم عالی شد.

************************

نوش جانت دوست عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: