الی بانو


سلام دوستای عزیزم

یلدای همتون مبارک و کنار خانواده خوش باشید

ته چین ماهی یه غذای فوق العاده شیک و خوشمزه هست که من برای یلدای امسا انتخابش کردم و خیلی خیلی دوسش داشتیم

هم راحت بود هم خوشگل و هم شدیداااااااا خوشمزه

مواد لازم:

ماهی قزل آلا:2 عدد

برنج ایرانی :4 پیمانه

ماست:نصف بیشتر لیوان

زرده تخم مرغ :2عدد

زعفران آبزده غلیظ و حسابی:1/3 لیوان

کره 50 گرم

پیاز:1 عدد

سیر:4 حبه

شوید تازه یا خشک: 1/5 لیوان

روغن

نمک و فلفل و زردچوبه

آبلیمو:1/5 لیوان

ابتدا ماهی رو با نمک و فلفل و زعفران و پیاز و سیر مزه دار کنید و بذارید 4 ساعت ماهی تو این مواد بمونه

و نیم ساعت آخر آبلیمو هم بهش اضافه کنید

 

 

برنج رو هم 4 ساعت با کمی نمک در آب خیس کنید

وقتی ماهی خوب مزه دار شد توی تابه یه طرفشو خوب سرخ کنید

 

 

برنج رو هم آبکش کنید و حواستون باشه کمی زنده تر از حد معمول آبکشش کنید

توی یه کاسه ماست و زعفران(2 قاشقشو برای روی برنج بذارید)و زرده های تخم مرغ و 2 قاشق روغن رو مخلوط کنید 

و نصف برنج آبکش شده رو با این مواد مخلوط کنید

 

 

حالا ته قابلمه روغن بریزید و اون طرف از ماهی که سرخ نکردید رو توی قابلمه بذارید و اون موادی که ماهی رو توش مزه دار کردید

رو هم توی شکم ماهی قرار بدید

 

 

 

مایه ماست و برنج رو روی ماهی بریزید

 

 

حالا برنج سفیدی که مونده رو لایه لایه باشوید تازه یا خشک روی مایه ماست و برنج بریزد

 

 

کره رو هم خرد کرده و روی برنج قرار بدید(من کمی از پیاز و سیری که توی ماهی ریختم روی برنج ریختم)

حواستون باشه برنج رو با کفگیر خوب فشار بدید که قالبی دربیاد

در قابلمه رو با دمکنی بذارید و حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم اجازه بدید ته چین خوب بپزه و ته اش طلایی بشه

 

 

بعد توی دیس برگردونید و لذتشو ببرید

نوش جان و یلداتون هم مبارک

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس کره بادام زمینی و شکلات


نوتلا اسکورز


اسانس قهوه


خاگینه رولتی (قیقاناخ)






نظرات شما


فهیمه :

سلام الی جون خیلی خیلی ممنون از تو ضیحات مرحله به مرحله

---------------------------------

سلام فهیمه جون

خواهش میکنم دوست جونم

رویا :

سلام عزیزم خیلی زیباست ته چین ماهیت اما سوال اینه ک ببخشید این ماهی تیغ نداره؟ تیغاش تو برنج نمیره و موقع خوردن مشکل ایجاد نمیکنه ؟

-------------------------------------------------------

سلام عزیزم ممنون تیغ های اصلی رو جدا کرده بودم

بقیه اش هم اذیت نمیکنه و وارد غذا نمیشه

از ماهی بدون استخوان هم میشه استفاده کنید

خرده خانم :

عالی شده عزیزم
همسرم تا عکسشو دید گفت باید برام درست کنی

----------------------------------

ممنونم عزیزم

انشاالله درست کنی و کنار هم از خوردنش لذت ببرید