الی بانو


سلام دوستای عزیزم

یلدای همتون مبارک

شما هم قبول دارید با زندگی های امروزی و آپارتمان هایی که ماها توش زندگی می کنیم

گاهی حسرت یه کباب خوشمزهب ه دل آدم میمونه اونم تو این سرما که اصلاااااااا بیرون نمیشه رفت

می دونین آخه شهرکرد الان حداقل 30 درجه زیر صفره و یخبندونه

من هم که کباب خیلی دوست دارم از بخت بد کباب پز پلین هم بهمون کادو نداده خخخخخخخخخخ

پس کباب تابه ای بهترین گزینه برای یه کباب خوشمزه و دلچسبه که از کباب رو زغال هم خوشمزه تره

و خیلییییییییییییییییییی هم راحته

پس از دستش ندید

مواد لازم برای 2 نفر:

فیله مرغ:8 عدد

گوجه فرنگی :2 عدد

فلفل دلمه ای :برای بین مرغ ها درصورت تمایل

آب لیمو ترش یا آبلیموی تازه و طبیعی:2 قاشق غ خ

نارنج:1 عدد

کره:30 گرم

نمک و فلفل و درصورت تمایل پاپریکا

پیاز متوسط:1عدد

زعفرون آبزده مشتی:1 قاشق غ خ

ماست یا خامه:3 قاشق غ خ

سیخ چوبی:6 عدد

فیله ها رو توی نمک و فلفل و پاپریکا و زعفرون و ماست 3 ساعت بخوابونید

نیم ساعت آخر 1 قاشق از آبلیمویی که گفتم رو روی مرغ ها بریزید

 

 

بعد فیله ها رو از وسط نصف کنید که باریک تر بشه و راحت فرم بگیره و به شکل حلزون بپیوچونید و با فلفل دلمه ای 

یکی در میون به سیخ بکشید 

 

 

 

گوجه ها رو هم سیخ بزنید البته بدون سیخ راحت تره

کف تابه گریل رو با برس کمی چرب کنید و سیخ ها رو توش بچینید اگه اندازه نبود کمی از سیخ ها بشکنید

 

 

حالا در تابه رو بذارید به مدت 10 دقیقه 

 

 

بعد در تابه رو باز کنید و مخلوط پیاز رو هم کنار جوجه ها بریزید تا سرخ بشن

حالا کره رو تو یه ظرف آب کنید و 1 قاشق آب لیمو ترش و آب نارنج توش بریزید و هر 3 دقیقه یکبار بارس روی جوجه ها بکشید 

 

 

 

و سیخ هر رو برگردونید تا دوطرفش خوب طلایی بشه

 

 

گوجه ها رو هم وقتی سرخ شدن از تو تابه بردارید

الان یه جوجه کباب خوشمزهههههههههه ورژن رستورانی دارید که از خوردنش سیر نمیشید

با پلو زعفرونی هم میتونید سرو کنید

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





مینی تارت شکلاتی


رولت هویج


خورش هویج و آلو


سس کچاپ






نظرات شما


زهره شیروانی :

ممنون عزیزم
به نظر خیلی خوشمزست.حتماً امتحانش می کنم

*****************************

خواهش میکنم عزیزم...امیدوارم خوشت بیاد

منیره :

سلام عالی بود ممنون از اینکه وقت میذاری اموزش میدی.

-----------------------------------

سلام 

خواهش میکنم عزیزم

عاطفه :
عالی بود امروز درست میکنم
mamanina :

وای به به چه سلیقه ای و چه رنگی معلومه که خیلی فوق العاده است .

----------------------------------------

ممنونم مامان هنرمند

شما هم خیلی با سلیقه هستید 

لینک سایتتون رو دیدم

مینا :

خیلی خیلی مرسی عزیزم. ایندفعه همین کارو میکنم. الان اسم ماهیتابه شما دسینیه. به این م اهیتابه ها که درش و کفش یه جوره به هم چسبیده اس(اینجور که تو عکس دیده میشه) به اینا چی میگن؟

------------------------------------

خواهش میکنم مینا جان

این تابه ها اسمشون تابه رژیمی یا تابه گریل هست

مارک های مختلف دارن عزیزم

مینا :

الی عزیزم یه سوال من ماهیتابم ازین تفلون معمولیاس درش شیشه است. من همینجوری درست کردم تازه یه ربع گذاشتم زیر شعله هم کم کم. اول اینکه 5 دقیقه اخر داشت میسوخت دوم اینکه داخل مرغا پخته نشده بود. چیکار کنم عزیز؟؟ تو فر هم یاد ندارم جوجه درست کنم تو ماهیتابه واسم راحت تره.آیا مشکل از ماهیتابمه؟

----------------------------------------

مینا جان اول باید وقتی مرغها رو تو تابه چیدی در تابه رو ببندی وزیرشو کم کنی تا مرغا آب بندازه تو این مرحله میپزه

بعد که اب انداخت و آبش داشت خشک میشد در تابه رو باز کن و بذار با حرارت متوسط برشته و طلایی بشن

و اینکه قبل از چیدن مرغا چون تابه ات تفلونه حتما کمی چربش کن

اگه نپخته ممکنه قسمتی از مرغ که دیر تر میپزه استفاده کردی مثل ران مرغ 

و اینکه ممکنه جنس تفلونت نازک باشه و زود بسوزه برای اینکهه اینطوری نشه حتما باید تابه رو چرب و روغنی کنی

سمیه :

به به عجب شکلو شمایلی دارههههه

ممنون حتما امتحانش میکنم

---------------------------

خواهش میکنم دوستم

 

سمن :

الی جان عالی بود .. واقعا خیلی خوب ودقیق آموزش دادی و عکس های خوبی گذاشتی .

*****************************

سلام عزیزم

ممنونم دوستم

نگین :

به به نوش جان. یلداتون شاد

-----------------------

ممنونم گلم یلدای شما هم خوش

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: