الی بانو


این دستور فوق العاده راحت و خوشمزه رو از تکتم جان وبلاگ دکتر آشپز یاد گرفتم drashpaz.persianblog.ir/post/112

دستورشو برای شما هم میذارم که شما هم درست کنید و لذت ببرید

مواد لازم برای 8 تا پیراشکی میکری

تخم مرغ:2 عدد

آرد :1 پیمانه سر پر (اما کم کم اضافه اش کنید و وقتی به غلظت ماست رسید  دیگه آرد اضافه نکنید)

نمک:1 قاشق م خ

روغن :نصف پیمانه 

ماست:نصف پیمانه

بیکینگ پودر:1 قاشق م خ

مواد داخل پیراشکی:

این سلیقه ای هست: هرچی دوست دارین مثل مواد پیتزا یا مایه ماکارونی

(یا گوشت چرخکرده و پیاز و زرشک و جعفری و رب)یا مرغ و قارچ یا ژامبون و....

من پیاز و سوسیس و قارچ و فلفل دلمه ای رنگی رو سرخ کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بهش اضافه کردم

پنیر پیتزا:به دلخواه

مواد داخل پیراشکی رو آماده کنید و کنار بگذارید

برای خمیر از زبان خود تکتم جان:

دستگاه ساندویچ میکر را به برق بزنید تا داغ شود.
 
تخم مرغ و ماست و روغن را در یک کاسه با همزن برای دو دقیقه بزنید.
 
 
 
 
 
 
همزن را خاموش کرده و بیکینگ پودر و نمک و آرد را با الک روی مایه تخم مرغ بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
 
 
 
 
یک قاشق غذاخوری از خمیر را کف قالب ساندویچ ساز بریزید و با قاشق در قالب پخش کنید. 

یک قاشق از مواد داخل پیراشکی را روی خمیر بگذارید و پنیر پیتزا هم اگه دوس داشتید روی موادتون بریزید

و با نصف قاشق دیگر از مواد خمیر روی مواد داخل پیراشکی را بپوشانید.
 
 
 
 
 
 
 
 
خیلی وسواس به خرج ندهید کمی روی مایه گوشتی نپوشیده بماند طوری نمی شود!
 
با این مقدار مواد من 8 پیراشکی مثلثی درست کردم 
 
درب ساندویچ ساز را ببندید و صبر کنید تا چراغش دوباره خاموش شود.
 
تجربه به من ثابت کرده اگر از زمان خاموش شدن چراغش سی ثانیه صبر کنم و بعد دربش را باز کنم پیراشکی ها
 
خوشرنگ تر می شوند.
 
 
 
 
پیراشکی خوشمزه مون حاضره و با سس فلفل خونگی عالیه به به
 
 
 
 
 
 
 
 
 
××× توجه داشته باشید خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست برشته نمی شود
 
و به همین دلیل بچه ها بیشتر دوستش دارند.
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک یزدی


کیک اسفنجی رنگین کمان


شیرینی کنجدی


چیکن پیکاتا






نظرات شما


فائزه :
سلام مرسی.عالی شد
ندا :

به به
مثه همیشه عالی...

--------------------------------

ممنون از لطف شما

شبنم :

ممنون از دستور عال تون. نمی دونم چرا من درست کردم به صفحان ساندوچ ساز چسبید. میشه بگید چرا

--------------------------------------------

عزیزم این بخاطر جنس صفحه هست ...یکم چربش کن درست میشه

نیلی :

سلام من درست کردم پف نکرد

البته من با همزن دستی زدم میتونه از اون باشه ؟

بعدش شما یه دور چراغ دستگاهت خاموش روشن شد درست شد برای من فکر کنم یه 5 باری خاموش روشن شد بازه به خوشرنگی شما نشد میشه راهنمایی کنین؟

---------------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

بله عزیزم تخم مرغ رو باید حسابی بزنی حتی اگه همزنت دستی باید خیلی بزنیش

احتمالا بیکینگ پودرتم مشکل داره

دستگاهها هم با هم فرق دارن ممکنه زمان دستگاه شما بیشتر باشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: