الی بانو


برای تولدم همسر جان دستور دادن و گفتن:  همه چیز با خودم فقط خواهشا کیک رو خودت بپز که من جز کیک های خودت کیکی نمیخورم

ما هم که هندونه ها حسابی زیر بغلمون سنگینی میکرد دست به کار شدیم و بعد از کلی سرچ و گشتن تو نت به کیک مخمل رسیدیم

این کیک خیلی خیلی لطیف و خوشمزه اس مخصوصا با کرم پنیر

اما بخاطر داشتن رنگ خوراکی به نظر من خیلیییییییییییییییییییی کم باید درست بشه نه اینکه خوشتون بیاد و هر هفته برید توکارش

حتی به نظر من هرسال هم زیاده بالاخره رنگ خوراکی برای بدن مضره البته میتونید کلا رنگ رو با پودر کاکائو جایگزین کنید

که اونوقت میتونید هر هفته درستش کنید اما بجای قرمز قهوه ای خیلییییییییی خوشرنگ میشه

 

پس برای یه مناسبت خاص اونو انتخاب کنید

مواد لازم برای یه کیک تو قالب گرد 20 سانتی:

آرد:2/5 پیمانه یا 2/5 لیوان(لیوان فرانسوی منظورمه)

شکر:1/5 پیمانه

بیکینگ پودر:1 قاشق غذاخوری

کره:150 گرم یا 1 پیمانه کره ذوب شده

وانیل:1/2 قاشق چایخوری

جوش شیرین:1 قاشق چایخوری

تخم مرغ هم دمای محیط:2 عدد

دوغ بدون نمک:1 پیمانه ....ماست بدون نمک رو با آب مخلوط کنید

سرکه سفید:1 قاشق مربا خوری(من حواسم نبود یه قاشق غذاخوری ریختم اما تاثیری تو طعمش نداشت)

پودر کاکائو:1 قاشق غذاخوری

رنگ قرمز خوراکی: 1 قاشق غذاخوری که با 1/4 لیوان آب مخلوط شده

 

برای تزیین و روکش کرم پنیر:

پنیر خامه ای کم نمک:300 گرم

خامه صبحانه (باید فرمش بدید) یا خامه فرم گرفته:200 گرم

پودر قند یا شکر:به مقداری که شیرینیشو میپسندید:من 6 قاشق ریختم به نظرم باید بیشتر میریختم

وانیل:1/4 قاشق چایخوری

در صورت تمایل : موز و گردو

 

ابتدا فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید

آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین هم 3 بار با هم الک کنید

کره رو با حرارت ملایم یا غیر مستقیم ذوب کنید

شکر و تخم مرغ و وانیل رو خوب باهم بزنید حدود 5 دقیقه و کره رو هم اضافه و باز 1 دقیقه بزنید

 

 

 

تو یه کاسه جداگانه کاکائو و رنگ که با آب مخلوط کردید رو با هم خوب مخلوط کنید و اونو به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید

 

 

 

 

حالا دیگه همزن رو کنار بگذارید و با لیستک یا قاشق بقیه کار رو ادامه بدید

آرد، بکینگ پودر و جوش شیرین رو که سه بار الک کرده بودید  رو نصف اونو به مخلوط تخم مرغ و رنگ اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید

، بعد دوغ رو اضافه کنید ...بعد سرکه رو اضافه کنید

و مخلوط کنید تا آرد جذب بشه. بعد از اون بقیه آرد رو اضافه وبه صورت دورانی  هم بزنید  تا مواد یکدست بشن

 

 

 

تو قالب 20 سانتی کاغذ روغنی بندازید و این مایه رو توی قالب بریزید و برای 40 تا 50 دقیقه(وقتی با خلال چک کردید وتمیز بیرون اومد)توی فر بذارید

بعد از پخت ده دقیقه صبر کنید و بعد از قالب خارج کنید و وقتی کاملا سرد شد کار تزیین رو شروع کنید

 

 

من ته مایه که با کاسه چسبیده بودو تو دوتا قالب کاپ کیک ریختم

 

 

اینم کیکی که حسابی پف کرده میشه گفت 4 برابر شده

 

 

من برای تزیین از کرم پنیری استفاده کردم:

خامه صبحانه رو به صورتی که قبلا گفتم فرم بدید (اینجــــــــــــا)

وقتی فرم گرفت پنیر خامه ای رو که با چند قاشق پودر قند یا شکر و کمی وانیل خوب مخلوط کردید اضافه کنید

وبا هم مخلوطشون کنید و 15 دقیقه بذاریدش یخچال و بعد کار تزیین رو شروع کنید

 

 

به آرامی کیک رو با چاقوی بزرگ و تیز از وسط نصف کنید و از کرم روی لایه ی اول کیک بکشید و روشو گردو موز بریزید

(میتونید گردو م وز رو حذف کنید من بخاطر همسرم که خیلی دوست داره ریختم)

 

 

 

و لایه بعدی کیک رو روی لایه اول قرار بدید و کل کیک رو با پالت خامه کشی از کرم بپوشونید(نظمش مهم نیست اصلا قشنگیش به بی نظمیشه)

من از دوتا کاپ کیکم هم برای تزیین استفاده کردم و برای دور کیک از ترافل قهوه ای و کرم پنیری که توش کمی رنگ ریختم و توی قیف ریختم 

استفاده کردم و اسم الی رو هم با شکلات چیپسی روی کیک نوشتم خیلیییییییییی ساده بود ولی بسیار خوشمزه بود

داداشم میگفت این خوشمزه ترین کیکی هست که خوردم

 

 

 

این هم کیک خوشمزه ی ما

نوش جان

تولدم هم مبارک ههههههههههه

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسلایس شیر عسلی


کیک بستنی


لازانیا 2


فرنی زعفرانی






نظرات شما


عاطفه :
سلام و ممنون از سایت و دستورات عالیتون
می ئخواستم بدونم این کیک فقط با پنیر خامه ای روکش می شه یا می شه با خامه فرم گرفته هم کاور کرد ؟
ممنون
**********************************************
سلام خواهش میکنم
بله با خامه هم میشه کاور کرد دوستم
سعیده :

سلام
چرا من هرچی پیام میذارم نه جواب میدین نه پیامو نشون میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*******************************

سلام...پیام شما رو من چند روزه جواب دادم ...دقت کنید

سعیده :

تولدت مبارک الی جون
میدونم که دیر تبریک گفتم
میخواستم این کیکو تو قالب 28 سانتی درست کنم میخوام ببینم چقدر موادمو اضافه کنم که بزرگتر بشه و به همون نسبت پف کنه؟

ممنون

***************************************

سلام عزیزم ممنونم محبت زیادی به من داری

عزیزم مواد رو 1/5 برابر کن

زهرا :

سلام ،اگر بخواهيم رنگ كيك زرد بشه باز هم بايد سركه اضافه كنيم ؟يا فقط رنگ خوراكي زرد كافيه ؟ممنون

---------------------------------------

عزیزم اگه کیک زرد میخوای درست کنی یه کیک دیگه با رنگ زرد یا زعفرون درست کن

این دستور مناسب نیست و بد میشه

سپیده :

سلام ،دوستم پستتون تاریخ نداره یا من نمی بینم؟! به هر حال تولدت مبارک
الی عزیز از رنگ ژله ای استفاده کردی یا پودری؟ لطف میکنی مارکشم بگی ؟
مرسی

-----------------------------------------------------

سلام عزیزم

رنگ معمولی بود نه ژله ای و نه پودری

رنگ مایع...مارکشو یادم نیست فقط میدونم عالی بود

 

پونه :

وووووووووووووووووویییی چه خوشگله الی جون
تولدت مبارک خانمی
خانومی من دو تا سوال داشتم
1. اون خامه سفیدای روی کاپ کیکا با چی ریختی ؟؟
2. مگه نمیگی رنگ توی خامه هات برای تزیین ریختی پس چرا رنگ خامه هات یکدست صورتی نشده و کمرنگ پررنگ توش پیداس؟

***************************************

عزیزم ممنونم از محبتت

اونا رو با خامه رو تو قیف ریختم و دورش یکم رنگ ریختم که یکدست نشه و کم رنگ و پر رنگ بشه و روی کاپ کیک ها و دور کیک ریختمشون

باران :

سلام تولدتون مبارک. کیک خوشرنگی شده میشه بگید سرکه رو کی اضافه کردین؟ من ندیدم تو متن یا ننوشتینش؟

**********************************

سلام عزیزم ممنون

با دوغ اضافه میکنید گلم

رویا از سمنان :

مگه رنگ قرمز نمیزنیم ؟

یعنی شفاف میکنه ؟

----------------------------

عزیزم بخاطر پودر کاکائو اگه سرکه و دوغ توش نباشه

بجای قرمز قهوه ای میشه

رویا از سمنان :

سلام.
دلیل ریختن سرکه تو کیک چیه ؟

*******************************

سلام رویا جان

سرکه باعث میشه که این رنگ زیبای قرمز توی این کیک به وجود بیاد عزیزم

دلمشغولی های یک مامان(آفتاب) :

سلام عزیزم
تولدت مبارک انشاالله کیک 120 سالگیت رو بپزی گلم
چقدر هم خوش آب و رنگه کیکت

----------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

ممنونم آفتاب جان

شما هم عمر با عزت و باخوشبختی کنار خانواده ات داشته باشی

تکتم (دکتر آشپز) :

خیلی خیلی زیباست. دستتون درد نکنه

----------------------------------

سلام تکتم عزیز

ممنونم که به سایتمون سر زدید

چشمای هنرمندتون عالی می بینه خانومheart

نگین :

تولدت مبارک دوست گلم.
خیلی خیلی عالی شده عزیزم. 120 ساله بشی.
به ارزوهای قشنگت برسی.

یه برشم کیک به ما بده.

***************************

سلام نگین جووووووووووووونم

ممنونم عزیزم

شما هم عمر باعزت و پر از خوشبختی کنار خانواده داشته باشی

جات خالی بود عزیزم

سحر :

تولدت مبارک الی جون. خیلی خوب و عاللللللللللللللللللی شده

*************************

ممنونم دوست خوبم

لطف داری عزیزم

زهرا :

تولدت مبارك الي جون ،من يك سئوال مي پرسم لطفا نخنديد براي يك پيمانه دوغ چقدر ماست چقدر آب ؟ممنون

--------------------------------------------

ممنونم دوست عزیز

من تو یه لیوان 3 قاشق ماست رو با چنگال زردم بعد روش آب ریختم تا 1 لیوان کامل بشه

شما ماست و آب رو تو یه ظر ف دیگه مخلوط کن تا به غلظت دوغ برسه بعد ازش یه پیمانه بریز تو مایه کیک

فقط نمک نداشته باشه

حنانه :

سلام الی جون تولد مبارک
من از خیلی از دستوراتتون لذت بردم ممنون فقط میشه یه لطفی کنی اگه امکان داره برای کیکهات مثل بهارسایت ماکروفریشم بگی مثلا این کیک رو دوست دارم اما تو ماکرو میشه گذاشت و چه جوری

********************************************

سلام حنانه جان ممنونم

آخه من ماکروفر ندارم عزیزم....اما بعضی دستورارو سعی میکنم پیدا کنم بذارم....

اینجا کمکت میکنه برای این کیک:این کیک یه کیک پایه هست 

http://www.baharsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=118:cake-paye-ba-macrofer&catid=65:cake&Itemid=122

selma :

تولدت مبارک الی بانو
میشه مدت زمان پخت رو تو ماکروفر هم بگین ممنون میشم

********************************

ممنونم دوست عزیز :-*

من ماکروفر ندارم....اما تلاش میکنم بذارم

مامان کیارش :

تولدت مبارک الی جون ایشاله صد و بیست ساله شی

*****************

ممنونم عزیزم...شما هم عمر باعزت و پر شادی و خوشبختی کنار همسر و فرزندت داشته باشی

بوووووووووووووووووووووووووس

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: