الی بانو


برای درست کردن این دمنوش بسیار خوشمزه و آرامبخش الان که فصل به هست همین الان دست به کار بشید

مطمئنما خیلی خیلی دوستش خواهید داشت

یه نکته هم بگم این دمنوش رو میتونید بجای پوست به با پوست سیب زرد درست کنید که دستوراونم بزودی میذارم

برای درست کردن این دمنوش شما به پوست به و دوتکه چوب دارچین و 3 قاشق عسل و 3 حلقه لیموترش نیاز دارید

به این صورت که این مواد رو در قوری بریزید و روی اونا آب جوش بریزید

و به مدت 30 دقیقه روی کتری یا سماور بذارید تا دم بکشه سپس نوش جان کنید

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکی نوتلا Nutellotti


شیرینی ونیزی شکلاتی


خوراک ابتکاری


آش دوغ اردبیل






نظرات شما


منیر :
چکار کنیم که تلخ نشه؟ ممنون
************************************
از لیمو سنگی استفاده کنید و هسته های به رو هم توی چای نریزید
بجای پوست به میتونید از خود به خرد شده استفاده کنید
من هرچی درست کردم حتی یکبار هم تلخ نشده
تیکا :

سلام عزیزم من امشب مهمان داشتم و دمنوشو درست کردم خوب شده بود اما یکم مزه تلخی میزد چرااااااااااا؟

یعد من پوست به رو نازک برداشتم باید کلفت تر میگرفتم>>>؟؟؟؟؟؟؟

واقعا از سایت خوبتون ممنون من خیلی ازش استفاده میکنم

بازم ممنون

**********************************

سلام دوست عزیزم

به خاطر به نیست

حتماااااااااااااااا مشکل از لیمو بوده گلم

شیوا :

سلام بر آشپزهای هنرمند
سایتتون عالیه و من خیلی خوشحالم با سایت شما آشنا شدم.
این دمنوش رو درست کردم عالی شد...........
واقعا خسته نباشید...

***********************************

سلام شیوا جان شما به ما خیلی خیلی لطف دارید عزیزم

نوش جان شما و خانواده ی محترمتون باشه

سمیرا میس :

من این دمنوش و با سیب خشک درست کردم...اما موضوع اینه که کمی تلخ شد فکر میکنم به خاطر پوست لیمو بود..
باید همینطوری باشه؟؟؟

**********************

عزیزم نباید تلخ بشه این دمنوش با پوست سیب تازه درست کن

و سعی کن لیمو سنگی استفاده کنی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: