الی بانو


چیکن پارمزان رو که یادتونه؟؟؟

واقعا جز خوشمزه ترین غذاهاییهست که تا حالا درست کردم و خوردم

پیشنهاد میکنم حتمـــــــــــــــا حتما درستش کنید

دستورش رو تصویر کل مراحل قبلا گذاشتم: اینجــــــــــــا

 

توی این یکی تیکه های سینه که استفاده کردم بزرگتره و مدل پاستا هم فرق میکنه

و البته پنیرهام مخلوطی از موزارلا ،پارمزان و گودا و چدار هستن

این هم مراحل کارش

باز هم میذارم که براتون تکرار بشه

 

سینه مرغ با بیفتک کوب نازک شده و به ترتیب درمخلوط آرد و پنیرپارمزان بعد تخم مرغ و مجددا آرد وپنیر پارمزان و بعد

درکمی روغن در حد طلایی شدن سرخ شده

 

سس روی مرغ ها ترکیبی از پیاز و سیر و قارچ و گوجه و ریحان با 1 قاشق رب که همه با هم سرخ شده و نمک و فلفل و آبلیمو ترش

و کمی آویشن و پاپریکا بهش اضافه شده

و این سس روی مرغ ریخته شده

 

 

روی سس پنیر ریخته شده و در فربه مدت 20 دقیقه با حرارت 180 درجه چخته شده سپس با سالاد پاستا سرو شده

 

 

 

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





تزیین ساده خیار


تیرامیسو


ژله نیمرو


رولت کدو حلوایی






نظرات شما


خدیج :

با سلام به نظر که خیلی خوشمزه میاد بریم وسایلشو بخریم.

-----------------------------------

محشرههههههههههههههه شده پای ثابت منوی هفتگی ما و مامانم