الی بانو


قبلا چند مدل کیک فنجونی با مراحل تصویری آموزش دادیم اینم مثل هموناس

اینم یه کیک فنجونی دیگه که خیلی معطر و خوش طعمه

مواد لازم برای 3 تا کیک 

آرد:4 قاشق آرد سرصاف

شکر:3 یا 4 قاشق صرصاف

روغن:3 قاشق غ خ

گلاب:2 قاشق مربا خ 

رنگ خوراکی قرمز:مقداری یا 1/4 لیوان آب لبو 

دارچین:1/3 قاشق چ خ

شکلات چیپسی یا شکلات تکه ای

تخم مرغ :1 عدد

وانیل:1/4 قاشق چ خ

بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری سرصاف

تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد روغن و گلاب و دارچین رو اضافه کنید

بعد رنگ یا آب لبو رو اضافه کنید

ارد و بیکینگ پودر رو الک و به مایه فوق اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید

از مایه 1 قاشق تو لیوان بریزید و روش یه تیکه شکلات بذارید و باز 1 قاشق دیگه از مایه روی شکلات بریزید

طوری که 1/3 لیوان رو این مایه کیک بگیره

همه لیوان ها رو تو قابلمه بچینید و توی قابلمه آب بریزید تا وقتی که نصف لیوانا رو آب بپوشونه

و قابلمه رو بدون درب بذارید گاز با حرارت زیاد تا وقتی آب به جوش بیاد بعد در قابلمه رو با دمکنی ببندید و حرارت رو

 

کم کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا بپزن و حرارت رو خاموش کنید اما تا 10 دقیقه در قابلمه رو باز نکنید

 

 

 

 

 

 

 

 

اینم کیک فنجونی :

 

 

 

 

 

نوش جان



به شما پیشنهاد میکنیم :





کاپ کیک و کیک عسلی


کوکی کره ای با عطر دارچین


پیتزا تابه ای


لواشک هلو






نظرات شما


مریم :

سلام
ممنون از سایتتون من این کیک فنجونی رو درست کردم ولی پف نکرد میشه بگین سفتیش چقد باشه یعنی همون مقدار آرد که گفتین بسه؟
چند دقیقه باید هم بزنم که خوب پف کنه ؟
مرسی

----------------------------------

سلام عزیزم

پف نکردنش یا مربوط به شعله گاز و زمان پختش میشه یا مربوط به اندازه و دمای مواد

اندازه ها اگه طبق دستور باشه غلظتش درست میشه باید مثل فرنی باشه

اگه بیکینگ پودر خوب تو مایه حل نشه خوب پف نمیکنه 

میتونی آرد و ب پ رو تو مایه الک کنی و آروم دورانی همش بزنی تا بهتر بشه

سمانه :

سلام.چند تا سوال داشتم
میشه بجای دارچین زعفرون بریزیم و اینکه اگه نخوایم وسطش شکلات داشته باشه میزان مواد تغییر میکنه یا نه.شیر که نداره مشکلی پیش نمیاد.ممنونم

-----------------------------------------

سلام عزیزم بله میتونی بجاش زعفران بریزی

نه شکلات رو حذف کنی کاری به مواد نداره

بخاطر گلاب شیر نمیخواد اگه گلاب حذف بشه شیر میخواد

مامان پریناز :

الی جون من این کیک رو هم درست کردم. از کیک فنجونیای معمولی که با کاکائویه به نظر من خیلی خوشمزه تر بود. از این به بعد خواستم فنجونی درست کنم با این دستور درست می کنم. لایک داریاااا.

----------------------------------------------------

بله به نظر من هم خیلی خوشمزه اومد هم سبیقه هستیم دوست جون

ممنونم از محبتت عزیزم

یلدا :

سلام عزیزم ممنون برای بار اول دارم درستش میکنم فکر کنم خیلی خوشمزه باشه

-----------------------------------

سلام دوست عزیزم خواهش میکنم

نوش جان

نانا :

سلام یه سوال نمیخواد فنجونارو چرب کنم؟؟؟؟
چطوری درشون بیارم از تو فنجونا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از سایتت هم تشکر میکنم
مرسییییییییییی

=========================

سلام عزیزم

نه  لازم نیست

وقتی پخت با یه چاقو دورشو آزاد کن و فنجونو برگردون راحت درمیاد

از لطفت هم ممنونم عزیزم

طیبه :

سلام عزیزم خوبی
آردی که استفاده میکنید آرد نون هست یاآرد برنج هست
اگر آرد نون هست چه نانی هست ببری یا سنگک
مر30گلی

***********************

سلام عزیزم

ممنونم

آرد سفید قنادی هست عزیزم

طیبه :
سلام عزیزم خوبی
آردی که استفاده میکنید آرد نون هست یاآرد برنج هست
اگر آرد نون هست چه نانی هست ببری یا سنگک
مر30گلی
نگين :

من ميخام تعدادکيک بيشتري درست کنم ولي هميشه بدميشه وخوب پف نميکنه کيک شما خيلي قشنگ تره

--------------------------------

اگه نکات رو کامل رعایت کنی حتما عالی میشه عزیزم

تو سوال قبلیت نکات رو نوشتم

نرگس :
بله شما راست ميگيد مايه شل بودممنونم
نگين :

سلام دوسته خوبم نميدونم چرا کيکم اندازه مال شما پف ميکنه؟دقيقادستور رورعايت ميکنم

-------------------------------------

سلام عزیزم

مطمئن باش یه جای کارت ایراد داره

یا مایعات کیکت زیاد و مایه کیکت شله

یا روغنت زیاده

یا بیش از حد موادتو هم میزنی

یا نمیذاری آب قابلمه بدون گذاشتن در قابلمه با حرارت متوسط بجوش بیاد و همون اول در قابلمه رو میذاری

یا مدت پختت بیشتر از زمانی هست که گفتم

یا شعله ی زیر قابلمه کوچیکه

باید رو شعله بزرگه بذاریش

نرگس :

سلام کيکم اين باربدشدسرش پف کرده بودولي ازته شل بودچرا؟من بجاي لبو از شربت گيلاس استفاده کردم

*********************

سلام عزیزم مایه کیکت احتمالا شل بوده 

و قبل از این که آب به جوش بیاد در قابلمه رو گذاشتی

نگين :

بهتون تبريک ميگم واقعا سايتتون پرفکته.واقعا خوش سليقه هستيد موفق باشيد

***********************************

از شما ممنونیم دوست عزیز

شما به ما انرژی میدید که هرچه بیشتر سعی کنیم عالی باشیم

مونا :

سلام عزیزم، مرسی بابت دستورای خوبت
یه سوال: مواد باید با همزن دستی هم بخوره یا برقی؟؟؟
راستی میشه دستور پخت یه کیک معمولی با قابلمه رو بدی،فوری لازم دارم آخه
مثلا کیک تولد

**************************

سلام عزیزم خواهش میکنم

مهم نیست برقی باشه یا دستی هردوش جواب میده حتی با قاشق هم خوب میشه

بله عزیزم کیک قابلمه ای عالی که پختم:

http://chefartist.ir/search.aspx?sid=%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%85%D9%87%20%D8%A7%DB%8C