الی بانو


این خورشت خیلی خیلی خوشمزه اس و به خاطر آلو اصلا شیرین نیست

به خاطر بیدار بودن ماهان جون میریم سر اصلا مطلب

مواد لازم برای 2 نفر:

گوشت گوسفند خرد شده:برای هر نفر5 تا 8 تکه خورشتی

به:3 عدد متوسط(اندازه پرتقال)

لپه:1 کاسه ماست خوری سر خالی

نمک و فلفل و زردچوبه

دارچین:نصف قاشق چ خ

رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوری

آلو بخارا:8 عدد

پیاز متوسط:1 عدد

زعفران آب زده:2 قاشق غ خ

ابتدا گوشت و پیاز رو باهم تفت بدید و وقتی تفت دادید کمی فلفل سیاه روش بریزید و با 4 لیوان آب بذارید 1 ساعت بپزه

لپه رو هم تو این فاصله تو آب بذارید خیس بخوره

 

 

 

بعد از گذشت 1 ساعت تو یه قابلمه لپه و گوشت و پیاز رو که چختید با هم کمی تفت بدید تا لپه ها کمی طلایی بشن و زردچوبه هم اضافه کنید

و آب گوشت رو روی این مواد ریخته و باز نیم ساعت بذارید بپزن

 

 

سپس به رو که خرد کردید بهش اضافه کنید و باز 30 تا 40 دقیقه زمان بدید که بپزن

 

 

بعد زعفران و رب گوجه رو که کمی تفت دادید و نمک و فلفل و دارچین و آلوهایی که شسته و 5 دقیقه خیس کردید رو اضافه کنید

و بذارید تا خورشت خوب جا بیفته  و روغن بندازه 

 

 

 

 

به به خورشت خوشمزه ما آماده اس 

نوش جان

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک پرتقالی


جوجه چینی 2


استیک گوشت و چیپس خانگی


دانستنیهای قنادی 1






نظرات شما


زهره :

من بدون.لپه دوست کرده بودم خیلی خوشمزه بود و ترش وست داشتم.الو ترش ریختم فقط نمسدونم چرا به ها وا رفتن .و منظره جالبی نداشت

-----------------------------------------------------------

آره بدون لپه هم عالی میشه ...شما حتما به رو خیلی زود اضافه کردی که له شده عزیزم

قاصدک :

سلام
این خوشت چه مزه ای هست؟؟

واسه من ملس بود

درسته؟

*******************

سلام عزیزم

واسه من ملس روبه ترش بود یعنی ترشیش بیشتر از ملسیش بود

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: