الی بانو


ایده ی این پای سیب عالی رو از ایده های لازیلا گرفتم

بسیار خوشمزه و خوش عطر بودن

مواد لازم:
 
آرد                    250گرم
 
تخم مرغ               3عدد
 
شکر                  1پیمانه
 
وانیل                  4/1قاشق چایخوری
 
بکینگ پودر           2قاشق مرباخوری
 
شیر                     2/1پیمانه
 
کره                      50گرم
 
روغن مایع               1/4 پیمانه
 
سیب                    2 عدد
 
دارچین                    1قاشق 
 
پودر قند                   1قاشق 
 
اول از همه فر رو روی 175 درجه روشن کنید و آرد و بیکینگ پودرم مخلوط و 3 بار الک کنید
 
سیب ها رو خلالی خرد کنید و به 1 قاشق دارچین و 1 قاشق پودر قند آغشته کرده و کنار بگذارید
 
 
 
 
حالا کره و شکر رو خوب با همزن بزنید تا پوک بشه
 
 
 
 
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هرکدوم رو 1 دقیقه با همزن میزنیم و وانیل رو هم بین تخم مرغ ها اضافه میکنیم
 
 
 
 
روغن رو هم اضافه و خوب مخلوط میکنیم
 
 
 
 
از اینجا به بعد همزن رو کنار میذاریم چون دیگه لازمش نداریم
 
آرد و بیکینگ پودر رو که 3 بار الک کردیم به طور متناوب با شیر به مایه اضافه و با لیستک یا قاشق به صورت دورانی مخلوط و یکدست میکنیم
 
(کمی آرد اضافه میکنیم یه مقدار که مخلوط شد شیر به همین شکل تا آخر)
 
 
 
 
 
وقتی خوب مخلوط شدت تو قالب میریزیم
 
 
 
توی قالب پای یا کاپ کیک کپسول میذاریم و 2 قاشق مرباخوری از مایه رو توی کپسول میریزیم
 
حالا دوتکه از سیب رو روی مایه کیک قرار میدیم
 
بعد دوباره مقداری از مایه رو روی سیب ها میریزیم
 
 
 
 
 
 
و به همین ترتیب قالب ها رو پر میکنیم و به مدت 15 یا 20 دقیقه در طیبقه وسط فر که با دمای 175 درجه
 
قبلا گرم شده میذاریم تا بپزه
 
 
 
 
من 12 تا قالب پر کردم و بقیه مایه کیک رو تو یه قالب قلبی ریختم و روشو سیب چیدم که
 
این کیکم محشر شد و خیلی پف کرد و زمان پختشم 45 دقیقه بود
 
 
 
اینم کیک های خوشمزه ی ما
 
من روی کیک هامو با شکلات ذوب شده و گاناش تزیین کردم
 
 
نوش جان دوستای عزیزم
 
 
 
 
 
 
 
 
اینم کیکم که خیلی عالی شد:
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





مرغ سوخاری فلفلی


کیک انار


شپردز پای


ساندویچ چیزاستیک






نظرات شما


dalan :
عااااالی بود الی جوون

امشب درست کردم، حرف نداشت ممنوووون

***************************************

نوش جان عزیزم خوشحالم راضی بودین
dalan :
عااااالی بود الی جوون

امشب درست کردم، حرف نداشت ممنوووون
لیلا :
من پختم همه چیزش عالی شد ممنون،شما کانال نداریدتلگرام؟
***********************
نوش جان
نه متاسفانه کانال ندارم
s.r :
کیک رو از روی دستوری که دادید پختم، عالی شد، هم بافتش خوب شد هم خوب پف کرد.فقط یکم شیرینیش زیاد بود که اونم بسته به ذائقه ی خانواده بود.....بسیار ممنون.خسته نباشید
s.r :
کیک رو از روی دستوری که دادید پختم، عالی شد، هم بافتش خوب شد هم خوب پف کرد.فقط یکم شیرینیش زیاد بود که اونم بسته به ذائقه ی خانواده بود.....بسیار ممنون.خسته نباشید
*********************************
نوش جان عزیزم
خوشحالم راضی بودید
پروین :
سلام ممنون از اموزشتون. من درست کردم پفس یاد نشد و به فالبم چسبید طبق دستور درست کردم شاید یه ذره روغن کمتر ریختم و زرده و سفیده رو جدا زدم
**************************************************
سلام وقتی اینهمه تغییر دادین یعنی طبق دستور درست نکردین و من جوابی نمیتونم بدم
هستی :

سلام
مثل همیشه عالی
فرصت کردید پیشمون بیایید خوشحال میشیم
منتظرم
مرسی

 

******************

 

ممنون عزیزم

حتما با کمال میل

رها :

سلام . خدا قوت. امروز پای سیب رو طبق دستور شما درست کردم که خیلی خوشمزه شد و حسابی پف کرد. ممنون
یه سوالی داشتم ، میخوام قالب بگیرم برای کیک و ژله ، چه مدل و جنسی رو پیشنهاد میدید.

-------------------------------------------------

سلام دوست عزیزم...ممنونم...نوش جان شما

من همیشه از قالب آلومینیوم و تفلون استفاده میکنم و کاملا راضی هستم عزیزم

مامان پریناز :

سلام الی جون. خسته شیرینی پزیا نباشی. میخواستم بگم این کیک پای سیبت انقد خوشمزه و پر طرفدار شده تو خونه ما که هر موقع به همسرم میگم سیب زمینی پیازی چیزی بگیر خودش خودکار سیبم میگیره برای پای سیب. همیشه با یه حالت بچه گانه ای میاد میگه پای سیب میخوای بدی بهمون؟؟؟
واقعا ممنون از اینهمه وقتی که واسه همه میزاری.

-------------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم دوست خوبم

انشاالله همیشه توی خونتون همینطوری گرم و پر محبت باشه

 

مامان پریناز :

سلام. من این کیکو از روی دستور شما درست کردم. فقط یکم کم پف کرد. ولی خیلی خوشمزه بود. ممنونم از اینکه هنرتونو در اختیار دیگران میزارید.

-------------------------------------------

سلام دوست عزیز

احتمالا یه مشکلی تو کار بوده چون این کیک پفش عالیه عزیزم

نوش جان

سمیه :

سلام.من از خوانندگان خاموشتونم که گاهی بعضی دستورها رو درست میکنم.
پای سیب هم درست کردم که بافتش فشرده وکمی سفت بود.
تمام نکات رو رعایت کردم.
مشکل کجاست؟؟؟؟

----------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

ممنونم از لطف شما

http://chefartist.ir/showpages579.html

_کیک کاملا سفت است :
دمای فر خیلی بالاست. 
زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)

عزیزم مشکل شما زمان پخت و دمای فر بوده...بعضی فرها پختشون کوتاه تره،هرزمان با خلال دندون چک کردید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته

اعظم :

به به..مثه همیشه عالیه.مرسی عزیزم

**********************

ممنونم عزیزم