الی بانو


هرغذایی با بادمجون باشه از نظر من معرکه هست

دیگه حالا اون غذا بقچه بادمجون باشه که حرف نداره

نمیدونم تاحالا این غذا رو درست کردید یا نه؟؟؟؟اما مطمئنم اگه درست کنید حرف منو تایید میکنید

مواد لازم:

بادمجان :4 عدد

گوشت چرخکرده:1 پیمانه یا دومشت

پیاز:2 عدد

سیر 4 حبه

نمک و فلفل و دارچین و پاپریکاو زردچوبه

رب گوجه:1 قاشق غ خ

گوجه فرنگی:3 عدد

خلال دندان

آرد سوخاری:1 قاشق

پنیر پیتزا :درصورت تمایل

اول بادمجان ها رو  راه راه پوست بگیرید و 1 ساعت در نمک یا آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره و روغن کمتری جذب کنه

بعد از این مدت بادمجانها رو در روغن سرخ کنید

 

 

گوشت و 1 عدد پیاز و 2 حبه سیر رو با هم چرخ کنید و با کمی نمک و فلفل و دارچین و پاپریکا و 1 قاشق

آرد سوخاری(در صورت تمایل پنیر پیتزا هم بریزید)

 

 

خوب ورز بدید و به صورت توپهای کوچولو تو دستتون گرد و کمی پهن کنید و بعد از سرخ کردن بادمجانها

در همون تابه گوشت ها رو هم سرخ کنید

 

 

 

بعد از گذشت این مراحل توی همون تابه یک پیاز وسیر نگینی رو تفت بدید تا طلایی بشن

گوجه رو خرد کرده و اضافه کنید و چند دقیقه که تفت دادید و گوجه ها نرم شدن رب گوجه رو اضافه کنید و 2 دقیقه تفت بدید

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پاپریکا رو اضافه کنید و این سس رو تو یه قابلمه یا ظرف پیرکس بریزید

 

 

2 لیوان آب هم بهش اضافه کنید و بذارید به جوش بیاد 

برای بستن بادمجانها دو اسلایس از بادمجان رو به صورت به علاوه روی هم قرار بدید

بعد یکی از توپهای گوشتی رو روی مزکز دو اسلایس بادمجان بذارید

 

 

ابتدا بادمجان زیری رو تا کنید بعد بادمجان رویی رو تا کنید و با یه خلال دندون اونو محکم کنید

(روی توپ گوشت میتونید پنیر پیتزا بریزید)

 

 

و این بقچه رو توی سس بذارید و به همین ترتیب همه ی بادمجانها رو به همین شکل بپیچید و توی سس بذارید

و به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم بذارید جا بیفته و در انتهای پخت کمی آب لیموترش به غذا اضافه کنید

 

 

این غذا بسیار لذیذ و زیباست 

توصیه میکنم حتما امتحانش کنید

 

 

 

 

 

 

 

نکته:میتونید مواد داخل بادمجان رو مثل سس ماکارونی درست کنید،بجای گوشت قرمز از هرگوشت دیگه ای میتونید استفاده کنید

سس رو بدون گوشت و با سبزیجات هم میتونید درست کنید

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آلبوم هفت سین


نان روغنی


کیک شکلاتی


سوپلی(اسنک ایتالیایی)






نظرات شما


باران :

من عاشقه بادمجونم

خدا کنه بتونم مثله شما درستش کنم

----------------------------------------

حتما میتونی عزیزم چون خیلی راحته

مهرسا :

من خیلی بادمجون دوست دارم راستش یه بار خوردم اما الان که دیدم وسوسه شدم درست کنم

----------------------------------------------------------------

من هم عاشق این خوشمزه هستم...حتما درست کن

سپینود :

سلام من این غذارو گاهی برای مهمونی هام درست میکنم
همه عاشقش میشن من بهش میگو (بادمجون پیچ)


از عصاره گوشت بره هاتی کارا برای سسش استفاده میکنم
محشر میشه
جالبه بدونید من بادمجون دوست ندارم ولی این غذارو میخورم

*******************

سلام عزیزم

من هم عاشق این غذام

البته من عاشق هر غذایی هستم که بادمجون داشته باشه

چشم حتما یبار از عصاره گوشت استفاده مکنم

ممنونم و نوش جان