خیلی وقت بود تو فکر درست کردن ناگت بودم
بالاخره جور شد و درست کردم و به نظرم ناگت خونگی یه چیز دیگه است
هم خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه و سالم مخصوصا برای کوچولوهای شما
پس تردید نکنید و حتما درستش کنید
مواد لازم:
سینه مرغ:1/4 یک سینه
پنیر پیتزا:60 گرم یا دو مشت
فلفل
عصاره مرغ:نصف 1 عدد
پیاز:1 عدد متوسط
سیر : 3 حبه
پودر پفک نمکی یا کرانچی(نصف پیمانه)
اول یه توضیحی در مورد پودر پفک نمکی بدم ... استفاده از این پودر فقط برای رنگشه که شکل ناگت ها به نوعی که تو بازاره نزدیک بشه ،
میشه به کل حذفش کرد ...مهم مزه اشه که عالیه
پودر نان سوخاری یا پودر سوخاری اماده:3 قاشق
پودر سوخاری برای مخلوط کردن با پودر پفک نمکی:1 پیمانه
سینه مرغ و پنیر و سیر و پیاز رو با هم چرخ کنید یا تو غذاساز بریزید و عصاره مرغ و فلفل و
اون 3 قاشق پودر نون سوخاری رو هم اضافه کنید
و با هم مخلوط کنید و ورز بدید

دوستان عزیز عصاره مرغ شوره پس مواظب باشید نمک زیادی تو غذا نریزید که شور میشه من خودم
اصلا نمک نزدم چون هم پنیر نمک داره هم عصاره مرغ

اول یه توضیح بدم و اونم اینه که شما میتونید ناگت رو مثل من قالب بزنید یا اینکه با دست شکل بدید
و سرخ کنید هیچ فرقی نداره
خب برای اینکه ناگت ها رو قالبی درست کنید باید یه کیسه فریزر رو باز کنید و کمی با کف دستتون که
خیس هست روی اون بکشید و مواد رو با ضخامت یکسان روی کیسه پهن کنید و قالب بزنید

بعد توی مخلوط پودر سوخاری و پفک نمکی(کرانچی) پودر شده بغلتونید و توی روغن زیاد سرخ کنید
(قبل از سرخ کردن اگه وقت داشتید 1 ساعت تو یخچال بذاریدشون)
بعد با دستمال آشپزخونه میتونید روغن اضافه ی اونو بگیرید



خب یه چیزی هم بگم:
من چندتا از ناگت ها مو به شکل زیر کف دستم پهن کردم و توش پنیر گذاشتم
و بستمش و سرخ کردم که اونم محشر بووووود


اینم ناگت خوشمزه ی ما
نوش جان




