الی بانو


خیلی وقت بود تو فکر درست کردن ناگت بودم

بالاخره جور شد و درست کردم و به نظرم ناگت خونگی یه چیز دیگه است

هم خیلی راحته و هم خیلی خوشمزه و سالم مخصوصا برای کوچولوهای شما

پس تردید نکنید و حتما درستش کنید

مواد لازم:

سینه مرغ:1/4 یک سینه

پنیر پیتزا:60 گرم یا دو مشت

فلفل 

عصاره مرغ:نصف 1 عدد

پیاز:1 عدد متوسط

سیر : 3 حبه

پودر پفک نمکی یا کرانچی(نصف پیمانه)

اول یه توضیحی در مورد پودر پفک نمکی بدم ... استفاده از این پودر فقط برای رنگشه که شکل ناگت ها به نوعی که تو بازاره نزدیک بشه ،

میشه به کل حذفش کرد  ...مهم مزه اشه که عالیه 

پودر نان سوخاری یا پودر سوخاری اماده:3 قاشق

پودر سوخاری برای مخلوط کردن با پودر پفک نمکی:1 پیمانه

سینه مرغ و پنیر و سیر و پیاز رو با هم چرخ کنید یا تو غذاساز بریزید و عصاره مرغ و فلفل و

اون 3 قاشق پودر نون سوخاری رو هم اضافه کنید

و با هم مخلوط کنید و ورز بدید

 

 

دوستان عزیز عصاره مرغ شوره پس مواظب باشید نمک زیادی تو غذا نریزید که شور میشه من خودم

اصلا نمک نزدم چون هم پنیر نمک داره هم عصاره مرغ

 

 

اول یه توضیح بدم و اونم اینه که شما میتونید ناگت رو مثل من قالب بزنید یا اینکه با دست شکل بدید

و سرخ کنید هیچ فرقی نداره

خب برای اینکه ناگت ها رو قالبی درست کنید باید یه کیسه فریزر رو باز کنید و کمی با کف دستتون که

خیس هست روی اون بکشید و مواد رو با ضخامت یکسان روی کیسه پهن کنید و قالب بزنید

 

 

بعد توی مخلوط پودر سوخاری و پفک نمکی(کرانچی) پودر شده  بغلتونید و توی روغن زیاد سرخ کنید

(قبل از سرخ کردن اگه وقت داشتید 1 ساعت تو یخچال بذاریدشون)

بعد با دستمال آشپزخونه میتونید روغن اضافه ی اونو بگیرید

 

 

 

 

خب یه چیزی هم بگم:

من چندتا از ناگت ها مو به شکل زیر کف دستم پهن کردم و توش پنیر گذاشتم

و بستمش و سرخ کردم که اونم محشر بووووود 

 

 

 

اینم ناگت خوشمزه ی ما

نوش جان 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک اسفنجی رنگین کمان


بورانی لبو


هات چاکلت مکزیکی


تزیین سالاد فصل






نظرات شما


nargess :
سلام وقتتون بخیر میخواستم ببینم مزغ نیاز به پخت اولیه داره یانه.واز بکینگ پودرهم میشه استفاده کرد
*****************************
سلام ممنونم
نه مرغ پختن نداره
بله میشه بیکینگ پودر استفاده کرد
فاطمه :
سلام و ممنون از سایت خوبتون.

منظور از پودر پفک نمکی یعنی اینکه پفک نمکی بازار رو بگیریم به صورت پودر درآورده و استفاده کنیم؟

اگر بخواهیم از ماده ی سالم تری استفاده کنیم ،چه ماده ای میتونیم جایگزین پفک نمکی کنیم که رنگ دلخواه رو هم داشته باشیم؟

60 گرم پنیر رو با مواد اولیه مخلوط کردید یا برای وسط ناگت استفاده کردید؟

ببخشید سوالهام زیاد شد.

ممنون از راهنماییهاتون.
****************************************
سلام خواهش میکنم عزیزم
بله پفک یا کرانچی بازاریه نریختنش هم مهم نیست اصلا
شما میتونید اصلا پفک نریزید و از مدل های مختلف آرد سوخاری استفاده کنید
بله 60 گرم با مواد مخلوط میشه


مینا :
سلام ممنون از سایت خوبتون من هر وقتی که درست میکنم سفت میشه چیکار کنم؟
*********************************************
سلام خواهش میکنم
شاید پودر سوخاریتون زیاد میشه...مقدار و کیفیت پودر سوخاری تاثیر داره
مژی :
وقعا از سایتتون خوشم میاد

عالیه

ناگت درست کردم ولی همون طمع کتلت مرغ رو میداد

البته پودر سوخاری با موادم قاطی نکردم یادم

******************************

سلام ممنون… خب شما بخاطر نریختن پودر سوخاری در اصل ناگت درست نکردید
چون اصل این غذا همون پودر سوخاریه
شیوا :

عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی بود. امشب درست کردم و همسر و دخترم حسابی غافلگیر شدن.
واقعا از سایت خوب و کاربردیتون ممنونم.

******************************************************

نوش جونتون 

خوشحالم خوشتون اومده

ناهید :

سلام
ممنون از دستورتون
من به چند مشکل برخوردم. اول اینکه ناگت هام سفت شد و مثل ناگت اماده نرم و سبک نبود. دوم اینکه پنیر پیتزام حروم شد. همش اب شد ریخت تو ماهیتابه . بخصوص لقمه تو پر پنیر که گرفتم. :-(

***************************************************

حتما میزان مواد و مخلوط کردن یا چرخ کردنتون مشکل داشته...اگه دقیقا با این دستور پیش برید عالی میشن

همین طور که تو تصویر میبینید پنیرپیتزا اصلا از ناگت بیرون نریخته...شاید خوب ناگت رو روی پنیر نبستید یا زیادی پنیر ریختید

 

آناهید :

سلام عزیزم اون سیب زمینی که در تصویر آموزش بدید لطفا سبزی داره

*************************************

برای درست کردنشون سیب زمینی رو با نمک و زردچوبه سرخ کنید بعد دست اخر روش سبزی معطر خشک یا نعنا خشک بپاشید

یا اینکه سیب زمینی خلالی رو 4 دقیقه در آب جوش بذارید روی شعله بعد 2 ساعت بذاریدشون تو فریزر و بعد در روغن یا

کره سرخشون کنید و نمک و زردچوبه هم بهش بزنید

وقتی سرخ شدن سبزی خشک رو اضافه کنید

مهسا :

ممنون ازدستورپخت.

*******************************************

خواهش میکنم مهسا جان

الی :

سلام عزیزم ... منم اسمم الی هستش اما خیلی بی سلیقم ...خوش به حالت الی خانوم خوش سلیقه جونم

---------------------------------------------

سلام الی جان...در مورد خودت کم لطفی نکن دوستم چون همه ی خانمها هنرمند هستن....از محبت شما خیلی خیلی ممنونم

sayeh :

afarin be shoma ke khaleghe in hame zibaee hastin . va ghabele tahsin

------------------------------------------------

ممنونم سایه جان...شما خیلییییییییییییییییییی زیاد به ما لطف دارید عزیزم

نرگس :

سلام بانوی آشپز به سیب زمینی سرخ شده چی زده بودید از ناگت خوشمزه تون ممنون دختر های من خیییییییییییییلی دوست داشتن هفته ای دوبار براشون درست میکنم

-------------------------------------------

سلام نرگس خانوم عزیز...نوش جان دخترخانمای عزیزتون و خودتون عزیزم

من هر دفعه یه چیز میزنم

مثلا یه بار نعنا خشک

یه بار جعفری یه بار ترخون که همشون خیلی خوشمزه ان و ترکیب همشون هم میتونی استفاده کنی

هستی :

سلام آشپز مهربانم به سیب زمینی سرخ شده چی زدی فکر میکنم خوشمزه باشه وبرای بچه ها مفید لطفا بگویید متشکرم

-----------------------------------------------

سلام عزیزم خیلی به من لطف داری خانومی

عزیزم سبزی معطر هستن

من هر دفعه یه چیز میزنم

مثلا یه بار نعنا خشک

یه بار جعفری یه بار ترخون که همشون خیلی خوشمزه ان و ترکیب همشون هم میتونی استفاده کنی

مامان محراب :

سلام دوبار تا حالا درست کردم . عالی شده و باب میل بچه ها. برای رنگش زعفرون زدم . واقعا ممنون .
یه سوال وفتی توی روغن سرخ می شن یه مقدار از پودر سوخاری می ریزه توی روغن . اگه قبل از پودر ، ناگتو توی تخم مرغ بزنیم که پودر بهش بچسبه بهتر نیست ؟

**************************************

سلام دوست عزیز

نوش جان شما و بچه های گلتون

عزیزم اگهاینکارو بکنی ممکنه بخاطر اینک تخم مرغ زودتر میبنده و سرخ میشه مغز پخت نشه و ارد سوخاری هم خام میمونه

بهاره :

سلام
عالي بود من ديشب درستش كردم فقط ممكنه بگين سسي كه شما درست كردين چي است

-----------------------------------------

سلام عزیزم نوش جان

سس مایونز رو با نمک و فلفل قرمز و پاپریکا و آب لیمو ترش مخلوط کردم و روشو هم با سس گوجه تزیین کردم

مامان محراب شکمو :

خیلی عالیه .پسرم ناگت خیلی دوست داره حتما امتحانش میکنم . ممنون .

***********************

خواهش میکنم عزیزم

ارغوان :

سلام کدبانوووو
به به خوش ب حالتون
من لینکتون کردم ک از دستور غذاهای خوبتون استفاده کنم
سپاسگزارم

--------------------------

 

salam dooste azizam

az otfe shoma sepasgozaram

الهه :

گوشت چرخ شده مرغ داشتم همش داشتم فکر میکردم باهاش چی درست کنم.
ممنونم که این غذا رو به شکل ساده آموزش دادی

*************************

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله درست کنید و دور هم با خانواده لذت ببرید

مهتاب :

خیلیییی ممنونم

------------------

خواهش میکنم مهتاب جان

ایده های ناب :
مسابقه شب یلدا 92- ایده های ناب، با جوایز ارزنده
برای دیدن جزئیات به لینک زیر مراجعه کنید:
http://goodideas.ir/?p=13231
زری :
به بهههههههههههههه.
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: