الی بانو


بالاخره تونستنم این پلو رو آپ کنم

کلی دستور رو دستم مونده نمیدونم چطوری اینارو آپ کنم

این چندروز خیلی سرم شلوغ بود

خب بریم سراغ رسیپی تا حاج آقا ماهان بیدار نشده

مواد لازم:

برنج ایرانی:3 پیمانه

ماست:5 قاشق غ خ

زعفران دم کرده:1 قاشق

سویا:1 پیمانه

فلفل دلمه ای:1 عدد(اگه رنگی هم خواستید بریزید سر جمع 1 لیوان خرد کرده لازم دارید)

هویج:2 عدد

قارچ:8 عدد

پیاز:1 عدد

رب گوجه:2 ق  یا فقط 5 تا گوجه یا فقط زعفران دم کرده(این دیگه به موجودیه یخچالتون مربوطه)

نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین

روغن

تخم مرغ: 1عدد

کره:25 گرم

برنج رو چند ساعتی تو آب بذارید خیس بخوره

آب برنج رو با نم و روغن بذارید تا به جوش بیاد و سویا رو هم بذارید تو آب ولرم نیم ساعت خیس بخوره

همه سبزیجات رو نگینی یا خلالی خرد کنید

تو تابه پیاز رو تفت بدید و هویج رو اضافه کنید بعد از اینکه این دوتا سرخ شدن سویا رو اضافه کنید، قارچ هم اضافه کنید

و بذارید آبش کشیده بشه و کمی سرخ بشه،بعد فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید و این مواد رو خوب با هم تفت بدید

حالا نمک و ادویه جات و رب گوجه(یا گوجه یا زعفرون) رو اضافه کنید و 2 دقیقه بذارید مواد به خورد هم برن و جا بیفتن

برنج رو که آبکش کردید

1/3 (یا نصفشو)اون رو برای ته دیگ با یه زرده تخم مرغو زعفرون و ماست مخلوط کنید و ته قابلمه رو روغن ریخته و این مخلوط رو ته قابلمه پهن کنید

 

 

حالا نصف مخلوط سبزیجات رو روی مخلوط برنج و ماست پهن کنید

 

 

و 1/3 دیگه برنج رو روی این مخلوط بریزید و به همین ترتیب برنج و مایه سبزیجات رو لایه لایه بچینید تا تموم بشه

روشو کمی کره بریزید

 

 

و دم کنی بذارید و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بذارید پلو دم بکشه

دوستای گلم پلوی شما صد در صد باید قالبی دربیاد اگه قابلمه تون خوب باشه

من که میبینید از هم پاشیده واسه اینه که خواهرشوهرم میخواست بره دانشگاه زودتر از ما رفت سراغ غذا و فرمش رو بهم زد

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیرینی کاکا


ایده برای تزیین کیک مرغ


کروکت مرغ و سیب زمینی


سس گشنیز






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است