مریم بانو


در اینکه لازانیا غذای محبوب همه هست شکی نیست (لااقل برای من که اینطوریه) در اینکه بدجوری پای ثابت مهمونیها و تولدها هم شده شکی نیست. در اینکه منم با دیدن دوباره عکسهای لازانیا دلم خواست 7 صبح لازانیا بخورم هم شکی نیست.  معمولا نحوه درست کردن لازانیای همه هم شبیه هم هست یعنی مخلوطی از سس گوشت و سس بشامل و پنیر پیتزا.

اینبار با کمی تغییرات این لازانیا رو تبدیل کردم به خوشمزه ترین لازانیای دنیا. برای این منظور هم از سه مدل پنیر کمک گرفتم:

 

 

طرز تهیه لازانیا و لازانیای رولی رو قبلا براتون گذاشتم. توضیحات کلی رو برید اونجا بخونید. الان فقط میخوام از تغییراتی که توش دادم بنویسم.

سس گوشت رو آماده کنید.

 


 

لازانیا رو هم آبکش کنید.

پنیرها رو هم رنده کنید:

 

 

 

اون پنیر تخم مرغ مانند رو میبینید؟ اون پنیر موزارلای تازه هست. عطر و طعم خوبی داره. تو آب نمک نگهش میدارن و تاریخ مصرفش هم محدوده.

 

یه لایه لازانیای آبکش شده رو کف ظرف میزارید. یکم روش پنیر چدار و پارمسان میریزید و بعد هم سس گوشت رو. دوباره روش از هر سه پنیر میریزید. و بعد هم لایه ها رو به همین ترتیب تکرار میکنید. آخرین ردیف باید سس گوشت باشه که با کلی پنیر روشو پوشوندید.

 

 

 

بزارید داخل فر برای بیست تا نیم ساعت. بعد هم گریل رو برای چند دقیقه روشن کنید. برای اینکه طعم واقعی پنیرها حس بشه ده دقیقه صبر کنید تا پنیر از داغی بیفته و بعد هم سروش کنید. نوش جان

 

 

 

 

 

بی نهایت خوشمزه شد. طوری که نه من و نه مهمونهام دلمون نیومد از سس استفاده کنیم مبادا طعم خوشایند این لازانیا با طعم سس مخلوط بشه.



به شما پیشنهاد میکنیم :





کارگاه آنلاین آشپز هنرمند


چیز کیک عسل و شکلات


فرنچ تست پرتقالی


پنکیک با کسترد






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: