مریم بانو


 در راستای آموزش دسرهای راحت این دسر رو امروز آموزش میدم. درست کردنش خیلی راحته و وقت کم میبره.

اول باید پنکیک رو درست کنید. بعد هم کسترد رو. وقتی کسترد یکم خنک شد باید بریزید لابلای پنکیکهاتون. به اینصورت که یه پنکیک بزارید کف ظرف بعد یه قاشق پر از کسترد رو بزارید وسط پنکیک لایه بعدی پنکیک رو بزارید روش و با دست کمی فشار بدید تا کستردها پخش بشن. به همین ترتیب بقیه لایه ها رو درست میکنید.

حتما داخل یخچال قرار بدید تا حسابی خنک بشه و بعد هم نوش جان!

برای تزئین من از پوره توت فرنگی استفاده کردم.

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پنکیک با کسترد


گاناش


کیک شیر با تزیین ژله


کیک سیب و دارچین






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: