مریم بانو


مواد لازم:

  • سیب زمینی تازه / 3 عدد
  • سیر / 3حبه
  • ادویه دلخواه / به مقدار لازم
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • روغن زیتون / 2 قاشق غذاخوری
  • کره / 30 گرم

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت 210 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ( مهم !!! )

سیب زمینی ها را شسته و خوب برس بکشید تا خاک و گل آن کامل از بین برود. ( سیب زمینی های تازه معمولاً زیاد خاک و گل ندارن )

یک برش کوچک در یک طرف سیب زمینی بزنید تا مسطح شود. این تکه را دور نیاندازید.

 

 

چوبها یا مدادها را مطابق تصویر در دو طرف سیب زمینیها قرار دهید.

 

 

مانند تصویر زیر برشهایی به اندازه چند میلیمتر به طور مساوی روی سیب زمینی ایجاد کنید و تا انتها و زمانی که تیغه چاقو به چوبها برسد، این برش را ادامه دهید، چوبها یا مدادهایی که در دو طرف سیب زمینی گذاشته اید باعث میشود برش شما تا انتهای سیب زمینی پیش نرفته و تکه ها از هم جدا نشود.

 

 

بعد از اینکه تمام طول سیب زمینی را برش زدید، کره را از داخل یخچال بیرون آورده و به قطعات خیلی کوچک با قطر کم ببرید و لابلای برشهای سیب زمینی قرار دهید.

 

 

سیب زمینی ها را داخل سینی فر  قرار دهید. تکه ای را که در ابتدا برای مسطح کردن یک طرف سیب زمینی بریده بودید، مطابق تصویر بالا،  زیر سیب زمینی قرار دهید، قوس تکه زیرین باعث میشود هنگام پخت، لایه های سیب زمینی به زیبایی از هم باز شود

بقیه سیب زمینی ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید و سس روی آن را تهیه کنید.

کمی نمک روی سیرها بپاشید و له کنید و در ظرف کوچکی بریزید. ادویه جات و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. و سس آماده را با برس روی سیب زمینی ها بمالید.

به مدت 50 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم و پوست آنها برشته شود داخل فر قرار دهید و در طول پخت سس آماده شده را ( 2 تا 3 بار ) با قلمو روی سیب زمینی ها بمالید.

سیب زمینی های آکاردئونی شما آماده است. نوش جان!

 

 

 

 

 

این سیب زمینی ها را به عنوان پیش غذا همراه با یک تزئین ساده و یا به عنوان دورچین غذاهای گوشتی میتوانید سرو کنید.

مطلب اختصاصی مامی سایت

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک رولت


پیتزا کلاسیک با پنیر پراتو


شیرینی کشمشی


کباب پرورده






نظرات شما


حسام الدین :
سلام بر شما بانوی هنرمند از توضیحات شفاف و دقیق شما متشکرم.
مهناز :
خیلی زیبا کاربردی و کامل
**************************************
ممنونم
بهرام :

فرمودند زکات علم نشر اونه. بهتون تبریک می گم ادای این زکات رو.
ومن از استفاده کنندگان این زکاتم.

******************************

شما خیلی خیلیییییییییییییییییی به ما محبت و لطف دارید

ممنونیم از شما

ندا :

سلام عزیزم.
من اولین بار وارد سایت شما شدم.
ولی حقیقتاً عاشق این همه خلاقیت و سلیقه شما شدم.
ممنونم ازت.

 

****************

 

سلام دوست عزیز

خوش اومدید

ممنون از لطفتون

نرگس :

سلام میشه بگید چجوری با ماکروفر میشه درست کرد

 

*****************

 

براي پختن سيب‌زميني با چاقو شكاف‌هاي عميق روي آن ايجاد كرده و آن‌ها را مستقيم روي سيني شيشه‌اي قرار دهيد. دستگاه را به مدت 12ـ8 دقيقه با قدرت 100 درصد روشن كنيد تا پخته شوند(بدون آب)

 

در روش اکاردئونی:

 در ماکروویو با درجه ۶۰۰ وات به مدت ۸ دقیقه میپزیم. بقیه مراحل مشابه روش توضیح داده شده هست.

مامان شیرین :

سلام مریم جان هنرمند باسلیقه

بازم مثل همیشه خیلی خوب و عالی آموزش دادی ممنون عزیزم

 

*****************

 

سلام عزیزم

ممنون از همراهی و لطفتون