الی بانو


این پلوی مخلوط رو من از خودم ابداع کردم البته اگه کس دیگه ای هم درست کرده باشه من خبر ندارم

اما این دستور رو از هیچ جا ندیدم 

همسری عاشــــــــــــــــــق این غذاست و همیشه میگه زمان نامزدیمون اومدم خونتون این غذا رو پخته بودی

از بس خوشمزه بود هرچی میخوردم سیر نمیشدم و روم هم نمیشد بیشتر بخورم و همیشه این غذا تو ذهنمه

مواد لازم برای دو کفتر عاشق:

برنج:2 یا 3 پیمانه

مرغ:چند تکه(اینه کجای مرغ باشه و چقدر باشه اختیاریه)

قارچ:8 عدد

هویج:2 عدد

فلفل دلمه ای همه رنگ خرد کرده: 1 لیوان

پیاز متوسط:1عدد

زرشک:نصف لیوان

رب گوجه: اگه خواستید فقط گوجه بریزید 8 تا گوجه پوره کنید--اگه خواستید گوجه و رب گوجه باهم بریزید 5 تا گوجه و 1 قاشق رب گوجه بزنید

و اگه خواستید فقط رب گوجه بزنید 2 تا 2/5 قاشق رب گوجه میخوایید-- اگه خواستید میتونید کلا رب و گوجه رو حذف کنید

و نصف لیوان زعفرون آبزده توی غذا بریزید که اونم بهشتیه واسه خودش

نمک و فلفل و زیره و دارچین و زردچوبه

روغن

برنج رو توی آب بذارید خیس بخوره

مرغ رو با کمی دارچین و نمک و زردچوبه بذارید بپزه(مرغ نپخته هم میتونین خرد کنین و سرخ کنید--پختنش اجبار نیست)

همه سبزیجات رو خرد کنید

تو تابه پیاز رو تفت بدید

 

 

بعد قارچ و بعد هویج رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا آب قارچ کشیده بشه

 

 

 

مرغ ها رو خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و باز هم چند دقیقه تفت بدید

 

 

بعد از اون فلفل دلمه ای ها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب باهم تفت بدید

 

 

 

در نهایت ادویه جات و رب گوجه یا گوجه یا زعفرون رو اضافه کنید و نمکشم اندازه کنید

(یکم نمکش بیشتر  باشه اشکال نداره چون با برنج خوب میشه)

 

 

برنج رو هم آبکش کنید

بعد تو قابلمه 1/4 لیوان آب و 1/4 لیوان روغن بریزید و یکم دارچین و نمک هم ته قابلمه پخش کنید و ته دیگتون رو توی قابلمه بچینید

 

 

 

و یه لایه برنج بریزید

 

 

بعد یه لایه از موادتون

 

 

حالا زرشک

 

 

دوباره برنج

 

 

دوباره از موادتون و زرشک و دست آخر دوباره برنج بریزید و بذارید با دمکنی و حرارت خیلی ملایم 45 دقیقه خوب دم بکشه

 

 

 

بعد از 45 دقیقه این برنج دم کشیده و من مخلوطش کردم:

 

 

نکته:شما میتونین این غذا رو به صورت ته چین آماده کنید یعنی برنج رو با ماست و زرده تخم مرغ و زعفران مخلوط کنید

یه برای ته دیگ میتونید این کار رو بکنید و پلو رو قالبی تو دیس برگردونید

که اینــــــــــــجا آموزشش رو گذاشتم

 

اینم از غذای خوشمزه ما که با سالاد و ترشی معرکه اس

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نون خامه ای


گراتن بادمجان کبابی


کباب قفقازی


تزئین کیک اسفنجی






نظرات شما


آتنا :
قربووون دستت خیلی خوشمزه بود ^__^
راضیه :
خییییلی آفرین
سمانه :

سلام الی جون.من برای ناهار درستش کردم خیلی طعم خوبی داشت.ممنون

********************************

سلام عزیزم...نوش جانتون

خواهش میکنم

 

سمانه :

سلام.ببخشید ته دیگ پیاز خوشمزه ست؟

*****************************

سلام...از نظر من بله خیلی...این سلیقه ای هست باید امتحان کنید

saeedeh :

واقعا آفرین! خیلی هنرمندید

-------------------------------------

از محبت شما ممنونم دوست عزیز 

atefe :

سلام عزیزم خسته نباشی ممنون از رسپی های فوق العاده تون.... 1 سوال دارم این ته دیگ برشته و خوش رنگ و هوس برانگیزتونو تو 45 دقیقه بدون شعله پخش کن درآوردین؟منظورم اینه که از شعله پخش کن استفاده کردین یا رو حرارت ملایم 45 دقیقه دم گذاشتین؟ مرسی خانمیییییییی

-------------------------------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم دوست عزیز از محبت و لطف شما

بله عزیزم 45 دقیقه بدون شعله پخش کن روی شعله ی بزرگ گاز با حرارت کاملا کم

مهتاب :

شما چقدر خوبید.ممنون

**************

مرسی عزیزم لطف دارین

nazbanoo :

مثل همیشه عالی عکسش که واقعا اشتها آور واقعا احسنت خانم کدبانو

***********************

ممنونم نازبانو جان

شما که خودت یه پا هنرمندی