مریم بانو


پائیز که از راه میرسه دوست دارم تو یخچالم همیشه کدو حلوایی باشه. هم تنوع غذایی داره هم برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروس سرماخوردگی خوب جواب میده. سال پیش دستور کدو پلو و کیک کدو حلوایی و رولت و مرباش رو براتون گذاشتیم. امسال هم با ما باشید با دستورات دیگه ای از کدو حلوایی.

درست کردن این دسر خیلی خیلی راحته. البته من خودم بیشتر به عنوان عصرونه یا یه شام سبک درستش میکنم. برای بچه ها هم عالیه

 

مواد لازم:

کدو حلوایی

آب

شکر

 

طرز تهیه:

کدو رو خوب بشورید و تکه تکه اش کنید.البته تکه های درشت. داخل قابلمه بزاریدش و روی هر کدوم مقداری شکر بریزید. حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید. کدو برخلاف ظاهر سختش خیلی زود میپزه. حدود نیم ساعت. فقط باید آخر پخت آبی داخل ظرف باقی نمونه.

حالا داخل ظرف بزارید و با گردو و عسل یا شیره خرما و دارچین تزئین کنید. البته من خالی اش رو هم دوست دارم. بدون هیچ مخلفاتی

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





رولهای بادمجان


پارفه توت فرنگی


کتلت مرغ و بادمجان


شنیسل مرغ






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: