الی بانو


اوردور از نام فرانسوی hors d' oeuvres به معنی پیش غذا گرفته شده.
اوردورها رو می تونید کنار main course یا غذای اصلی سرو کنید...البته ما اینو به عنوان شام سرو کردیم
و به نظرم خیلی خوشمزه و رژیمیه
 
مواد لازم
 
 
بادمجان 1 عدد
گوجه فرنگی 2 یا 3 عدد
سیر  1 حبه 
پنیر ½ لیوان
نمک و فلفل
آب لیمو ترش
روغن
سس مایونز در صورت تمایل(من حذفش کردم)بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و نیم ساعت تو نمک بخوابونید

بعد تو روغن سرخ کنید یا تو فر یا تابه گریل کبابیش کنید

حلقه ی بادمجون ها رو تو ظرف بچینید و یه حلقه گوجه  روش بذارید

بعد پنیر و سیر و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و از این مخلوط روی گوجه ها بذارید

مقداری تره یا ریحون هم روی پنیر خرد کنید

و روش یکم آب لیموترش بریزید و نوش جان کنید

خیلی خوشمزه هست

 

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پاناکوتا انار


روغن جدا کننده دست ساز


چیز کیک شکلاتی(chocolate cheesecake)


هات چاکلت مکزیکی






نظرات شما


الی :

کارات عالیه
خوشم میاد همش غذاهای جدید می درستی!

******************

ممنونم الی جون که بهم روحیه و انرژی میدی

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: