الی بانو


این کیک رو از وبلاگ طعم خوش آشپزی یاد گرفتم
 
این کیکو میتونید با انواع آبمیوه یا شیر و ماست درست کنید
 
تخم مرغ ۲ عدد
 
آرد ۱ لیوان
 
شکر ۱ دوم لیوان
 
روغن ۱ دوم لیوان
 
وانیل نوک ق چ
 
بکین پودر ۱ ق م
 
آب لبوی پخته ۱ دوم لیوان
 
لبوی پخته و رنده شده ۱ دوم لیوان
 
ابتدا تخم مرغها رو با شکر با هم زن میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و میزنیم تا کرم رنگ بشه
 
 
 
 
آب لبو رو اضافه میکنیم و با همزن به مقداری میزنیم که مواد با هم مخلوط بشن
 
 
 
 
 
 آرد و بکین پودر  رو که ۳ بار الک کردیم به تدریج روی  مواد الک میکنیم و  در حدی که با مواد قاطی بشه با همزن هم میزنیم
 
 
 
لبوی رنده شده را اضافه کنید و با همزن 5 ثانیه مخلوطش کنید
 
 
 
 
و بعد  مواد رو توی قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم
 
 
 
 
 
و توی فر که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید به مدت40 تا 45 دقیقه بپزید
 
میتونید روی گاز به مدت ۴۵ دقیقه و با شعله ی خیلی ملایم بپزید
 
نکته:
من دو قاشق از موادمو تو قالب کاپ کیک ریختم و دوتا کاپ کیک خوشگل هم درست کردم که که برای پخت کاپ کیک 15 دقیقه توی فر کافیه
 
 
 
 
 
 
و اینکه من توی مایع کیک شکلات چیپسی هم ریختم
 
برای تهیه ی روکش
 
 ۱ فنجان شکر و ۲ ق غ نشاسته رو توی آب حل کنید و بزارید با ۱ فنجان آب لبو روی شعله ی کم و مرتب هم بزنید و وقتی که غلیظ شد از روی حرارت بر دارید و از این کرم روی کیک بریزید و یا با مقداری لبوی پخته و رنده شده  و پودر نارگیل روی کیک رو تزیین کنید
 
 
 
 
 
 
 حتما درستش کنید مطمئنا خوشتون مییاد به خصوص رنگ زیبای لبو
 
 نوش جان
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





نان سبوسدار


شکلات مغزدار


کارگاه آنلاین سه ماهه شد...


کیک سه لایه(هنر میشاد جان)






نظرات شما


فهیمه :

میشه سفیده و زرده رو جداگانه زد تا پوک شه البته نظر و تجربه من اینه . چقدر خوشرنگ و شکیل از آب در میاد . دستتون درد نکنه .

********************************************

ممنونم بابت در اختیار گذاشتن تجربتون

عادله :

راستی قالب چ جنسی باشه بهتره؟ این قالب شما الان چ جنسیه؟

------------------------------

جنس قالب کیک آلومینیوم و تفلون و چدن خوبه

قالب من آلومینیومه

عادله :

سلام دوستم
روغن مایع یا جامد؟

-------------------------------

سلام

روغن مایع عزیزم

روغن جامد برای کیک نیست برای شیرینی مورد استفاده داره

فاطیما :

سلام. ممنون از وبلاگ عالیتون. 2تا سوال داشتم: می شه به من بگید اگه من بخوام مواد رو دو برابر بکنم جه طوری باید عمل کنم؟
و دوم اینکه من قالبم سلیکونیه ؛ می تونم چربش کنم یا باید حتما کاغذ روغنی داشته باشم؟ بازم ممنون

************************************

سلام عزیزم ممنونم از لطفتون

برای دوبرابر کردن تخم مرغ ها رو دو برابر کنید و به ازای هر تخم مرغ 30 گرم آرد اضافه کنید یعنی برای دوتا تخم مرغ اضافه تر شما نصف بیشتر یک پیمانه آرد اضافه کنید

لبو هم همین مقدار خوبه

شکر هم 60 گرم اضافه کنید یعنی تقریبا 1/3 پیمانه چون 1 پیمانه شکر مساوی با 200 گرم هست

روغن هم  اصلا اضافه نکنید زیاد مهم نیست

وانیل هم تبدیل به 1/4 قاشف چ خ کنید

بیکینگ پودر هم 1.5 قاشق مربا خوریش کنید

آب لبو 4 قاشق غ خ اضافه کنید اگه لازم بود اگه هم لازم نشد و غلظت مایه مناسب بود اصلا اضافه نکنید

برای قالب سیلیکونی کاغذ لازم نیست فقط چرب و آرد پاشیش کنید

 

قاصدک :

ممنون از پاسختون

درسته پوک نیست
من اشتباها گفتم خمیر
منظورم این بود که پوک نیست

خب خیالم راحت شد

همسرم که عاشقش شد

***************************

خواهش میکنم عزیزم

نوش جان شما و همسر محترمتون

همیشه شاد باشید

مری :
سلام مرسی عالی شده ممنون دست گلت درد نکنه
قاصدک :

ممنون از کیک خوشمزتون
یه سوال

کیک من وسطش یکم حالت خمیری داره
چرا اینجوری شد؟؟

در صورتی که یک ساعت هم تو فر بود
اما وسطش پوک نشدچ

******************

این کیک کلا پوک نیست

ولی خمیر هم نباید بشه

شاید لبویی که توش ریختی زیاد بوده یا فرت خوب داغ نبوده عزیزم

حرارت فر رو پخت تاثیر مستقیم داره و میتونه زمان پخت رو زیادتر یا کمتر کنه

aptenia :

خیلی باحاله ! خوشرنگه ! چه ایده جالبی !

*******************

ممنونم عزیزم

طعم و عطرشم عالیه

شیما :

عالی شده عزیزم
نوش جونتون

**************

ممنونم عزیزم