آناهید
وشت راسته رو با پیاز خرد شده + فلفل سیاه نیم کوب + روغن زیتون مزه دار می کنم می ذارم چند ساعتی تو یخچال بمونه برای سس: پیاز + کره رو تفت می دم کمی زرد چوبه و فلفل سفید بهش می زنم قارچ رو اضافه می کنم تفت می دم کمی آرد اضافه می کنم تفت می دم بعد آب گوشت رو اضافه می کنم و هم می زنم تا غلیظ بشه اگر آب گوشت نمک نداشت بهش نمک هم اضافه می کنیم (به جای آب گوشت مخلوط شیر و آب هم می شه اضافه کرد) از روی حرارت برمی داریم و در صورت دلخواه یکم بهش خامه اضافه می کنیم بعداستیک ها رو در کمی کره تفت می دم و تا روش کاراملی بشه بعد هم می شه کباب کرد هم تو فر گذاشت هم سرخش کرد با همون کره چیپس هم با رنده مخصوص ورقه ای خردش می کنیم ، کمی تو آب سرد می ذارم بعد آبش رو کامل می گیرم و خشک می کنم تا بهم نچسبن و در روغن داغ سرخ می کنیم کمی هم نمک می زنیم به روغن
elham : میشه مقدار شیر و آب رو بگید اگه خواستم بزنم؟ -------------------------- 1 لیوان شیر و آب و بذار تا خوب غلیظ بشه رو حرارت کم
میشه مقدار شیر و آب رو بگید اگه خواستم بزنم؟
--------------------------
1 لیوان شیر و آب و بذار تا خوب غلیظ بشه رو حرارت کم