آناهید


وشت راسته رو با پیاز خرد شده + فلفل سیاه نیم کوب + روغن زیتون مزه دار می کنم می ذارم چند ساعتی تو یخچال بمونه

برای سس: پیاز + کره رو تفت می دم 
کمی زرد چوبه و فلفل سفید بهش می زنم
قارچ رو اضافه می کنم تفت می دم
کمی آرد اضافه می کنم تفت می دم
بعد آب گوشت رو اضافه می کنم و هم می زنم تا غلیظ بشه 
اگر آب گوشت نمک نداشت بهش نمک هم اضافه می کنیم (به جای آب گوشت مخلوط شیر و آب هم می شه اضافه کرد) 
از روی حرارت برمی داریم و در صورت دلخواه یکم بهش خامه اضافه می کنیم

بعداستیک ها رو در کمی کره تفت می دم و تا روش کاراملی بشه
بعد هم می شه کباب کرد هم تو فر گذاشت هم سرخش کرد با همون کره

چیپس هم با رنده مخصوص ورقه ای خردش می کنیم ، کمی تو آب سرد می ذارم
بعد آبش رو کامل می گیرم و خشک می کنم تا بهم نچسبن و در روغن داغ سرخ می کنیم
کمی هم نمک می زنیم به روغن
 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آبگوشت(دیزی)


کیک اسفنجی رنگین کمان


کوکی میکری


شامی با سیب زمینی پخته






نظرات شما


elham :

میشه مقدار شیر و آب رو بگید اگه خواستم بزنم؟

--------------------------

1 لیوان شیر و آب و بذار تا خوب غلیظ بشه رو حرارت کم