مریم بانو


با اینکه کلی دستور تو نوبت آپ دارم این سس فلفلی تند رو دارم خارج از نوبت آپ میکنم. اونم فقط به خاطر شما دوستهای نازنینم هست که تا فصل فلفل تموم نشده دست به کار شید و یه سس خوشمزززززززززه درست کنید.

سری قبل یه مدل سس فلفل رو آموزش دادم و قول دادم که یه ورژن دیگه هم آموزش بدم. بعد از کلی بحث و تبادل نظر با مامان به این نتیجه رسیدیم که این دفعه این مدلیشو درست کنیم:

 

مواد لازم:

فلفل قرمز تند........................... یک کیلو

گوجه.....................................سه تا چهار عدد

سرکه سفید...........................نصف لیوان

نمک.....................................به میزان لازم

 

طرز تهیه:

فلفلها رو خرد کنید و دانه هاشو خارج کنید.

گوجه ها رو بریزید داخل مخلوط کن تا یکدست بشه. بعد از صافی رد کنید.

فلفلهای خرد شده و گوجه ها و سرکه سفید رو بریزید داخل قابلمه. وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا وقتی که فلفلها بپزند. اواخر کار یه مقدار نمک اضافه کنید.

حالا مواد رو بریزید داخل مخلوط کن تا یکدست بشه.

به همین راحتی یه سس فلفلی تند و خونگی به دست میاد.

 

نکته 1) گوجه هم باعث میشه رنگ سس خوشرنگ بشه هم باعث قوامش میشه. اما زیاد استفاده نکنید که اونوقت میشه سس کچاپ.

نکته 2) احتیاج به اضافه کردن آب یا سرکه بیشتر نیست. چون گوجه خودش آب میندازه و باعث پخت فلفلها میشه

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کیک نوتلا (nutella bread)


بادمجان شکم پر شمالی


کیک کاراملی


کیک انار






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: