مریم بانو


یکی از پرخاصیترین و متفاوت ترین و خوشمزه ترین سالادها،سالاد جوانه هست. به نظر من قشنگترین قسمتش هم درست کردن جوانه هست. البته میتونید جوانه ها رو به صورت آماده هم تهیه کنید اما من ترجیح میدم خودم درستش کنم. اینجوری دخترمم هم با روش کشت گیاهان آشنا میشه wink

 

قدم اول برای درست کردن این سالاد آماده سازی جوانه ها هست که معمولا سه تا چهار روز طول میکشه. من ماش رو انتخاب کردم چون در مورد خواصش مقاله ها نوشته شده و یه دلیل دیگه انتخابم این بود که ماش زیاد تو برنامه غذایم نیست.شما میتونید از هر نوع حبوبات دیگه ای هم استفاده کنید.

 

این روشی که میخوام بگم یکی از بهترین روشها برای درست کردن جوانه هست که به شما ریشه های بلند و سفیدی میده. من این روش رو از دوست خوبم نغمه جون یاد گرفتم که اون هم از خاله اش یاد گرفت.

 

ماشها رو بشورید و داخل کاسه ای بریزید و کاسه رو پر از آب کنید. روی کاسه هم یه پارچه نازک بکشید و بزارید تا 24 ساعت به همین صورت بمونه. البته هر چند ساعت آبش رو عوض کنید تا بو نگیره. وقتی دیدید که ماشها جوانه زدند داخل یک آبکش پهنش کنید اما طوری که فقط یه لایه باشند و روی هم قرار نگرفته باشند.آبکش رو بزارید روی کاسه یا قابلمه ای که داخلش کمی آب ریختید. فقط مواظب باشید سطح آبکش با آب در تماس نباشه. روی آبکش هم یه پارچه کلفت بزارید طوری که نور به جوانه ها نرسه. حدود دو روز بعد ریشه های سفید و بلندی به دست میاد. حالا خیلی راحت با کمک چاقو یا قیچی این ریشه ها رو که از سطح بیرونی آبکش زده بیرون ببرید. بزارید داخل نایلون فریزر و در یخچال نگهداریش کنید.

 

 

 

موادی که برای این سالاد میتونید استفاده کنید کاملا سلیقه ای هست و بستگی به موجودی داخل یخچالتون داره. من از هویج،خیار،کلم سفید و قرمز،برگهای تازه اسفناج،ذرت،لوبیا سبز و گردو استفاده کردم. برای اینکه ترکیب قشنگی به دست بیارم موادم رو به صورت نوارهای نازک و بلند برش زدم. برای چاشنی این سالاد هم از ترکیب روغن زیتون،سرکه بالزامیک، جعفری خشک و نمک و فلفل سیاه و پاپریکا استفاده کردم.

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





کوکوی لوبیا سبز


پیراشکی گوشت 2


سیب زمینی پنیری یا شکم پر


خورشت آلو






نظرات شما


بهار :
خییلی ممنون از لطفتون من برای ریزش موهام باید جوانه گندم و ماش میخوردم ولی بلد نبودم چطوری درست میشه
ولی حالا به لطف شما یاد گرفتم:-*
***************************************
سلام دوست عزیز
خواهش میکنم..خوشحالم به دردتون خورده :-*
ناشناس :
مگه خود ماش ها را استفاده نمی کنیم

********************************************
نه فقط جوانه استفاده میشه
مژگان :
دوست خوبم ممنون که پیامم رو خوندی و جواب دادی. یه سوال داشتم من تاحالا از جوانه توی سالادهام استفاده نکردم می خواستم بدونم اون قسمت دونه رو باید جدا کنم وفقط از اون ریشه های سفید و بلند توی سالادم بریزم؟
************************************************************************
خواهش میکنم
اون ریشه های سفید بلند رو استفاده کنید
مژگان :
ممنون از شما آموزش تهیه ی جوانه ی ماش عالییییییییییییییییییی بود.
***********************************
خواهش میکنم دوست عزیز
کمند :

فوق العاده بود مرسسسسسسسسسسسسسی

 

******************

 

ممنون عزیزممممممممم

نغمه :

عزیزم عالی شده عجب سلیقه جالبی برای تزیین بکاربردی شما یه پا هنرمندی خانم..............

 

***************

 

ممنون عزیزم. لطف دارید

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: