الی بانو


خورش کرفس از اونخورشتایی که من در مقابلش پاهام سست میشه

عاشق طعم ترش و خوشمزه ی این خورشتم

این رسیپی یکی ازخوشمزه ترین ها برای این خورشته:

کرفس خورشتی:برگ و ساقه(ساقه ها رو درشت تر خرد کنید)1 دسته

جعفری خرد شده:2 کاسه

اسفناج خرد شده:1 کاسه

نعنا خشک:1 قاشق پر سوپخوری

گوشت گوسفند خرد شده:من 20 تیکه با دوتا تیکه دنده ریختم

پیاز:1 عدد

پودر لیمو:1 قاشق غ خ سرخالی(جایگزینش آب لیمو یا آب نارنج هست)

لیمو عمانی:2 عدد میتونید بجای لیمو آب نارنج بریزید

نمک و فلفل و زرچوبه

روغن

زعفرون دم کرده:2 قاشق غ خ (میتونید حذفش کنید مشکلی نیست)

رب گوجه:1 قاشق غ خ

اول بگم که من خورشتامو تو زودپز میپزم چون هم خوشمزه تر میشه و هم جا افتاده تر

و دوم اینکه من قبل از سرخ کردن کرفس اونو خرد میکنم و میپزم چون خیلی بهتر میشه تو خورشت

خب گوشت و پیاز رو تو زودپز خوب سرخ کنید

 

 

تو یه تابه هم کرفس و جعفری و اسفناج رو خوب تفت بدید تا سرخ بشن اما تغییر رنگ ندن

حدود نیم ساعت کافیه

 

 

بعد سبزیها رو به گوشت اضافه کنید و نعنا رو هم اضافه کنید

کمی فلفل و زردچوبه بزنید و لیمو عمانی رو هم اضافه کنید

 

 

روی مواد رو اب  جوش بریزید تا تقریبا نصف زودپز ودر زودپز رو تا 2 ساعت ببندید و حرارت رو هم کم کنید

بعد در زودپز رو باز کنید و خورش رو تو قابلمه بریزید

1 قاشق رب گوجه و نمک و زعفرون و پودر لیمو یا آب لیمو یا نارنج رو اضافه

و ترشی و نمک غذا رو اندازه کنید و بذارید خورش خوب جا بیفته و روغن بندازه

10 دقیقه اخر 2 تکه یخ تو خورش بندازید که خوب روغن بندازه

 

 

نکته:تو غذا میتونید بجای رب فقط زعفرون بریزید

لیمو عمانی رو میتونید حذف کنید

آلو هم میتونید توش بریزید

اسفناج ابتکار خودمه شما میتونید حذفش کنید

 

 

 

 

نوش جان ایام به کام

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





عرایس


سس سالسا


سالاد سیب زمینی و لوبیا


تست مرغ با سس تارتار






نظرات شما


فاطیما :

واااای چقدر خوشحالم که با سایت شما آشنا شدم..این بهترین شانس زندگیمه...خیلییییی عالی توضیح میدین..انگار کنار آدمین...مو به مو همه چیزو توضیح میدین...خیلی عالیه...خدا بهتون سلامتی بده که اینقدر مهربونین و با حوصله لحظه به لحظه رو عکس گرفتین...خیلی دوستتون دارم.سلامت باشین..بووووس

*****************************************************

و ما خیلی خوشحالیم از اینهمه لطف و محبت شما....بوووووووووووووووس

محبوبه :

سلام
روزتون بخیر
ممنون از همه غذاهاتون. فوق العاده ان. من که کلی ازشون کیف میکنم.
یه سوال داشتم چرا از دنده تو خورشت تاتون استفاده می کنید؟
دنده آخه گنده اس تو خورشت یه جوریه.
نظر شما در این مورد چیه؟؟؟

---------------------------------

سلام..ممنونم دوست عزیز لطف دارید

ما دنده رو تو غذا خیلی دوست داریم بنابرین من وقتی برای خودمون خورش میپزم دنده هم توش میریزم

اما برای مهمان فقط از گوشت تیکه ای درشت بدون استخوان و چربی استفاده میکنم عزیزم

مرضيه :

سلام عزيزم يه سوال ليمو عماني رو بابقيه مواد تو زودپزميريزي خورش تلخ نميشه؟؟؟؟مرسي گلم سايتت خيلي جامع و خوبه.دست گلت درد نكنه

******************

سلام عزیزم اگه لیموهات ایرانی باشن و چینی نباشن نه تلخ نمیشه تازه ترش و خوشمزه هم میشه

اما اگه میدونی لیموهات تلخه آخر دست تو غذا بنداز

یا اول تو آب بذار چند دقیقه بجوشن بعد تو غذا بنداز که تلخ نشه