مریم بانو


گرسنه تونه؟وقت کم دارید؟ حال ندارید خیلی تو آشپزخونه بایستید؟ پس دست به کار بشید و یه پنکیک خوشمزه،راحت و کم دردسر درست کنید.

من دستور این پنکیک رو از بهارسایت گرفتم که عین همون دستور رو براتون میزارم:

 

مواد لازم:

 

آرد 150 گرم

شکر 5 قاشق سوپ خوری

جوش شیرین نصف قاشق سوپخوری

بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

نمک یک پنس

شیر نصف پیمانه یا ماست 120 میلی لیتر

روغن برای چرب کردن

 

طرز تهیه:

 

*ابتدا آرد,شکر,جوش شیرین,بکینگ پودر و نمک رو در یک کاسه ویسک میکنیم.

*نکته :اگه پنکیک رو با مواد شیرین سرو میکنید مقدار شکر رو 3 تا 4 قاشق سوپخوری (بسته به ذائقتون )در نظر بگیرین .در غیر این صورت اگه خالی سروش میکنید شکرش رو تغییر ندین.

*بعد تخم مرغ , وانیل و نصف شیر رو اضافه میکنیم  و هم میزنیم.

باقیمانده شیر رو اضافه میکنیم .

*و مخلوط میکنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه .

*نکته : اصولا" مایه پنکیک رقیقه البته نه خیلی زیاد .باید غلیظ تر از دوغ باشه.

یک تابه نچسب رو خیلی خیلی خیلی کم با روغن چرب میکنیم .

*نکته:نمیخوایم پنکیک ها رو سرخ کنیم.

*نکته:اگه از جنس تابه تون مطمئنید که چیزی بهش نمیچسبه اصلا نیازی به چرب کردن نیست(من چرب نکردم)

*یک ملاقه کوچیک از مواد رو به آرامی داخل تابه میریزیم و به همون حالت رهاش میکنیم.

*نکته:این مایه داخل تابه کمی پخش میشه .

*اجازه میدیم که پنکیک خودش رو بگیره.

*حبابهایی  روش ایجاد میشه.

*تفریبا یک و نیم تا دو دقیقه طول میکشه تا به حالت زیر برسه .و اطراف پنکیک کاملا خودش رو بگیره.در این لحظه پنکیک رو برمیگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی بشه.

*پنکیک رو میتونید با خامه ,مربا ,عسل یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتین سرو کنید...نوش جان!

 

پ ن: مقدار شیر مصرف شده من بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور بود.

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





گوشت قلقلی (برای کودک)


نان صبحانه گردویی


کیک نارگیل و آناناس


شیرینی لطیفه با گاناش






نظرات شما


طلا :

عزیزم میشه مقدار ارد و شیر رو پیمونه ای یا لیوان بگین ؟ من هر وقت پینکیک درست میکنم اصن مثل تصویر پنکیک شما رنگش یه دست طلایی نمیشه ...! یکی دوتاش خوب میشه بقیش وسطش طلایی دورش سفید...من با 1 لیوان ارد .1 لیوان شیر.1 دونه تخم مرغ.2.3 ق شکر درست میکنم ..ولی نمیدونم چرا رنگش اینطوری نمیشه ؟

***************************************************

عزیزم شاید موقع پختن یه جای کارتون اشکال داره...مثلا روغن زیاد نمیریزید؟؟؟یا شعله خیلی کم یا زیاد نیست؟

سارينا :

سلام عزيزم.
چه پنكيكايي شده.به به.من عاشق پنكيكم با مرباي البالو.دستت درد نكنه.
من هر وقت ميام تو سايتتون نميدونم پست جديدتون كجاست مگه ايمكه برم تو اخرين ارسال ببينم وگرنه عكسش ميره وسطاي عكساي ديگه و الويتش رو نميبينم.

 

*******************

 

ممنون عزیزم

نمیدونم چرا!!!!!!!! ظاهرا برای همه دستورات و عکس طبق تاریخ ارسال پست نشون داده میشن

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: