آناهید


این پیراشکی عالی هم هنر دوست خوبمون آناهید جان هست

یه مدل پیراشکیه :) 
شکر 1 ق غ - مایه خمیر 1 ق غ - شیر گرم 1/4 ف - آرد 4 ف - روغن 1/2 ف - نمک 1 ق چ - آب 3/4 ف 
ف = فنجان 

1) شکر+شیر+مایه خمیر مخلوط می کنیم 
حدود 10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد 

2)آرد (الک شده)+نمک+روغن (من روغن کنجد ریختم) + آب رو مخلوط می کنیم 
بعد مایه خمیر رو بهش اضافه می کنیم 

ورز می دیم قشنگ، بعد 45 دقیقه می ذاریم تا استراحت کنه 
خمیرش خیلی لطیفه و اصلا به دست نمی چسبه 
من موقع باز کردن این خمیر اصلا سطحو آرد پاشی هم نمی کنم 

خمیر رو باز می کنیم (من خیلی نازک باز می کنم) و توش از مواد دلخواه پر می کنیم ، می شه قالب زد .... 
من این سری: پیاز+گوشت+هویج+تخم مرغ پخته و رنده شده + ادویه ریختم 
قبلا با اسفناج +پنیر و اسفناج+مرغ+پنیر پارمزان هم درست کردم خوب شد 

*اگر قالب بزنین حدود 40 تا پیراشکی با اندازه یکم بزرگتر از گردو می شه 
** نمکشو من همیشه یکم کمتر از دستورش می ریزم 
***این سری از نصف مواد استفاده کردم 
****روشم زرده+شیر+کنجد زدم 
***** تو فر 180 درجه - مدت 30 دقیقه 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





قزل آلا سرخ شده


املت ذرت و پنیر ابتکاری


دسر موز کاراملی


قرمه سبزی






نظرات شما


پروانه :
سلام ممنون از سایت خوبتون . برای تهیه نان ها و پیراشکی ها از چه آردی استفاده شده ؟آیا از آرد شیرینی پزی استفاده میکنید یا از آرد بربری و حجیم استفاده شده؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم.
*************************************************
سلام
من همیشه آرد سفید میخرم..اما نانها رو با آرد کامل و آرد نان فانتزی یا سنگک و ... هم میشه درست کرد
ایسا :
سلام
من میخواستم فردا برا مهمونی این پیراشکی رو درست کنم .
نمیدونم فنجان چه اندازه ای باید باشه لیوان دسته دار معمولی خوبه یا بزرگه؟ ممنون میشم زود جواب بدین
****************************-********

سلام
لیوان فرانسوی دسته دار… اکه به بخش مقیاسها و پیمانه ها در سایت یه سر بزنید کاملا مشکلتون حل میشه
فاطمه :

سلام و مممنون که زود جوابم و دادید.ببخشید میشه بگید ماکروفرم و رو چه درجه و نوع پختی تنظیم کنم تا خمیر و موادم پخته بشه؟

-----------------------------------------

سلام عزیزم

با پیش گرمایش 220 درجه سانتیگراد و به مدت 20 دقیقه و سپس 8 دقیقه برای گریل زمان بدید

سینی رو روی سه پایه بذارید

فاطمه :

سلام و خسته نباشید.ببخشید این غذا (پیراشکی با خمیر پوگاچا)رو نمیشه با ماکروفر درست کرد.من فر ندارم اما خیلیییییییییییی دوست دارم این غذا رو درست کنم.
میشه راهنمایی کنید.ممنون

--------------------------------------------------

سلام عزیزم ممنونم

بله میتونید با ماکروفر درست کنید مشکلی نیست

مریم :

سلام درست کردم خیلی خوشمزه بود ولی خمیرش منسجم نبود و ترک می خورد .ونتونستم خوب پهنش کنم .ولی طعمش بی نظیر بود.ممنووووووووووووووون!

-------------------------------------------------------------------

سلام دوست عزیز

احتمالا میزان آردتون زیادتر از حد مجاز شده

نوووووووووووووش جان

کفایت :

خیلی خوشمزه به نظرمیرسه. و البته خیلی شیکه.

-------------------------------------

سلام عزیزم

ممنونم دوست هنرمندمheart

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: