الی بانو


قبلا پای چوپان درست کرده بودم اما این رسپی که از شف طیبه ی عزیز دیدم

خیلی راحت تر و کم خرج تره و البته رژیمی تر

مواد لازمش:

گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
نخود فرنگی نصف لیوان
ذرت شیرین 3 ق غ
جعفری خورد شده 1 ق غ
سیب زمینی 2 عدد
تخم مرغ 1 عدد
نمک ، فلفل ، ادویه
آب لیمو ترش
پیاز را در کمی روغن زیتون تفت داده و گوشت را به همراه ادویه و دارچین و فلفل سیاه اضافه کنید.
وقتی خوب پخت رب و گوجه را اضافه کنید
 
 
 
 
ذرت و نخود فرنگی و جعفری رو اضافه کنید
 
 
 نمک و 1 قاشق آبلیمو و کمی زردچوبه و آویشن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید
 
 
سیب زمینی ها که قبلا خوب پختن رو اول کامل له کنید بعد  با 1 تخم مرغ و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید
 
 
گوشت رو در ظرف بریزید و فر رو روی حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار بدید
 
 
پوره سیب زمینی رو  روی گوشت ریخته و با چنگال فرم بدید
 
 
پای رو 20 دقیقه تو فر قرار بدید
شپردز پای ، قالبی برش میخوره و توی بشقاب خیلی شیک میشه .
این مقدار برای 4 نفر کافیه
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





منوی آموزش آنلاین کارگاه شهریور 95


باتر کریم آلمانی (German butter cream)


پیتزا در نان باگت


دمنوش سیب و دارچین






نظرات شما


اعظم :

کاراتون مثه همیشه فوق العاده ست...ممنون

------------------------------

مرسی عزیزم لطف داری