الی بانو


من همیشه لوبیا پلو رو با گوشت چرخ شده یا نهایتا با گوشت یا مرغ ریز خرد شده درست میکردم

اما از اونجایی که همسری عاشق گوشت درشت تو غذاست

این سری با گوشت درشت درستش که کردم که از قضا خیلی هم خوشمزه بود

 

مواد لازم:

برنج ایرانی:4 پیمانه

لوبیا سبز خرد شده 3 پیمانه

هویج:2 یا 3 عدد متوسط

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی

دارچین

گوجه فرنگی:اگه گوجه فرنگی دارید توخونه اصلا رب گوجه نزنید و 6 یا 7 تا گوجه رنده شده تو غذا بریزید

اما اگه من دقیقه نود بفهمید گوجه هاتون کم هستن 3 تا گوجه و 1 قاشق رب گوجه بزنید یا فقط 2 قاشق رب گوجه

پیاز:1عدد

روغن

گوشت :تکه های درشت به تعداد نفرات من 4 تکه دنده و ماهیچه پختم

اول گوشت رو با کمی آب و دارچین و فلفل تو زودپز بذارید بپزه

برنج رو هم تو آب بذارید حداقل 2 یا 3 ساعت خیس بخوره

آب برنج رو با نمک و روغن تو قابلمه بذارید رو حرارت

تو تابه پیاز رو کمی تفت بدید

بعد هویج و لوبیا سبز رو اضافه کنید و خوب سرخشون کنید(نه تاحدی که رنگشون تیره بشه)

 

 

وقتی خوب تفت خوردن ادویه جات رو اضافه کنید

 

 

 

حالا گوشت رو اضافه کنید

 

الان آب برنج هم جوشیده برنج رو تو آب بریزید و بعد از اماده شدن آبکش کنید

وقتی آماده اس که بین انگشتاتون که یه برنج رو فشار بدین مغزش خشک نباشه و کمی نرم شده باشه

 

 

گوجه ها رو با غذاساز یا رنده ریز کنید(این خرد کن دستی ها برای این موقع ها عالی هستن)

 

 

و گوجه و 1 قاشق رب رو به موادتون اضافه کنید و نمک رو هم اضافه کنید

 

 

درتابه رو گذاشته و بذارید 2 دقیقه مزه مواد به خرد هم بره 

 

برنج رو که آبکش کردین

 

 

حالا تو قابلمه ته دیگ هرچی دوس دارین بذارین و برنج و موادتون رو لایه لایه روی هم بریزین

 

 

 

و بذارین حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم لوبیا پلو خوب دم بکشه

نوش جان و ایام به کام

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


به شما پیشنهاد میکنیم :





چیکن استروگانف


بیسکوتی آجیلی Nutty Biscotti


کوکو کدو و بادمجان


کیک پرتقالی






نظرات شما


زهرا :
ممنون خیلی مفیدببود از عکساتون مشخصه که ازصمیم قلب دوست داشتید بیننده این غذارو خوب یاد بگیره هم لذت بردم وهم خوب یاد گرفتم