الی بانو


اِگپلَنت پارمزان "eggplant parmesan" يكي از غذاهاي معروف ايتالياييه

من هم که عاشق بادمجون و دربدر رسیپی های بادمجون دار....تو سایت شف طیبه به این دستور فوق العاده رسیدم

واقعا کیف میکنم از این همه هنر تو وجود  شف عزیز

و به نظرم لقب شف واقعا برازنده ی ایشون هست

مواد لازم:

بادمجون متوسط 4 عدد

گوجه فرنگي 4 عدد
 
پياز 1 عدد
 
سير 2 حبه
 
ليمو 1 عدد
 
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
 
اورگانو-آويشن-زعتر ربع ق چ  (من زعتر نداشتم و نریختم)
 
آرد 2 ق غ
 
آرد سوخاري 4 ق غ
 
تخم مرغ 2 عدد
 
آب 1 ق غ
 
پارمزان 4 ق غ
 
ماتزارلا 4 ق غ
 
نکته:من پنیر مخلوط پارمزان و چدار و ماتزارلا ی کاله استفاده کردم
 
بادمجونها رو پوست ميگيرم و ميشوريم و نازك حلقه ميكنيم .
 
من حلقه ها رو يك سانتي گرفتم
 
بادمجون ها رو نیم ساعت تو نمک میخوابونیم 
 
اينطوري بادمجونها آب ميندازن و تلخيشون هم گرفته ميشه
 
گوجه رو هم خرد میکنیم
 
 
 
 
 
تو اين فاصله سسش رو آماده ميكنيم. پياز و سير رو توي يك قاشق روغن زيتون تفت ميديم
 
 
 
 
گوجه ها رو اضافه ميكنيم و كمي تفت ميديم....
 
 
 
و بعد رب گوجه فرنگي رو اضافه میکنیم(من یه فلفل سبز تند هم تو سس خرد کردم که تندتر بشه)
 
 
با دستمال آشپزخونه بادمجونها رو خشك ميكنيم
 
سس رو میذاریم با حرارت کم جا بیفته . بعد ارگانو و نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده و از روي حرارت بر ميداريم
 
 
 
 
حالا تخم مرغ ها رو با 1 قاشق آب مخلوط میکنیم
 
 
بادمجون رو  توی آرد میغلتونیم 
 
 
بعد توی تخم مرغ
 
 
و در نهایت توی آرد سوخاری خوب میغلتونیم طوری که کل بادمجون رو بپوشونه
 
 
و توی یه قابلمه کوچک و گود تو روغن داغ شناور کرده و با حرارت ملایم خوب سرخ میکنیم
 
نباید حرارت زیاد باشه که بادمجون مغز پخت بشه و بعد روی دستمال روغن اضافیش رو میگیریم
 
 
 
حالا یک ردیف بادمجون توی ظرف پیرکس میچینیم
 
و از سس روی اونا میریزیم
 
 
 
حالا یه لایه پنیر روی اونا رنده میکنیم
 
 
 این کار رو تا تموم شدن موادمون  ادامه میدیم به همین ترتیب
 
 
و تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 ذقیقه قرار میدیم
 
نکته ی شف طیبه( (ولي حواستون باشه اگه حرارت فرتون زياد باشه ممكنه پنير زيادي خشك شه پس بايد قلق فرتون دستتون باشه. چيزي كه ما ميخوايم اينه كه پنيرها ذوب شن ولي خشك نشن. سس كمي به جسم بادمجونها بره ولي آبش كشيده نشه. كاور بادمجونها كرانچي باقي بمونه. ديگه خودتون ميدونيد و فرتون. اينجاست كه ميگم استاندارد بودن فر حتي واسه غذاها هم مهمه )
 
 
بعد از این مدت با کمی ریحان تازه( که من نداشتم و خشکشو ریختم سرو میکنیم)
 
بسیار خوشمزه و زیبا به به
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





کشک بادمجان


آش دندونی پسرم ماهان


کروتان (crouton)


کله گنجشکی






نظرات شما


اشپز خاتون :

به نظر مياد خوشمزه باشه
منم با 3 تا دستور ترشي اپم

***************

به نظر نه واقعا خوشمزه بود

حتما میام عزیزم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: