مریم بانو


دوستای گلم قبل از اینکه طرز تهیه این ته چین رو بنویسم باید ازتون عذرخواهی کنم اونم به این خاطر که عکس جالبی از این غذای خوشمزه نداشتم. راستش برای مهمون درستش کردم و نمیشد سر سفره عکس انداخت.  همین یه دونه رو هم به مکافاتی انداختم.

 

طرز تهیه:

 

برنج:3 پیمانه

گوجه: 4 عدد

نصف سینه مرغ پخته    

پیاز: دو عدد بزرگ             

ماست:1 پیمانه

زعفران دم کرده:به میزان لازم

زرده تخم مرغ:2 عدد

 

سینه مرغ رو با یه پیاز بپزید. بعد از پخت بزارید حدود نصف لیوان آب مرغ باقی بمونه. سینه مرغ رو ریش ریش کنید و کنار بزارید.

دو تا پیاز رو خلالی کنید و تفت بدید. گوجه رنده شده رو اضافه کنید و زمان بدید تا گوجه ها تفت بخورند و آبش کشیده بشه.

برنج رو که از دو ساعت پیش شستید بریزید داخل قابلمه. یادتون باشه برای ته چین برنج رو زنده تر آبکش کنید.

ماست و تخم مرغ و زعفرون رو با هم مخلوط کنید. برنج آبکش شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

یه مقدار از برنج رو کف قابلمه بریزید. یکم پیاز و گوجه رو روش بدید و بعد هم مرغ ریش شده. دو تا قاشق آب مرغ هم روی برنج بریزید.

سعی کنید دو بار دیگه این مراحل رو تکرار کنید و هر سری هم آب مرغ روی برنج بریزید.

بزارید روی گاز و قتی بخار برنج بلند شد شعله رو کم کنید. حدود 45 دقیقه با شعله ملایم زمان بدید تا ته چین آماده بشه. گوارای وجود

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





شیر بادام


شیک قهوه


ترشی جالاپینو


کروتان (crouton)






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است