مریم بانو


هوا که سرد میشه هیچ چیزی بیشتر از یه سوپ داغ و خوشمزه نمیچسبه. مخصوصا اگر پرده ها رو کنار بکشید و موقع خوردنش بارون رو تماشا کنید و سرما رو از پشت شیشه پنجره حس کنید و از اینکه توی یه خونه گرم نشستید و یه سوپ داغ میخورید ته دلتون احساس رخوت میکنید.

هفته پیش پائیز شدیدا خودنمایی کرد و هوا سرد شد و ما خانوادگی سرما خوردیم. خوب چی بهتر از یه سوپ مقوی و خوشمزه! شما هم با ما باشید با دستور سوپ جو کلاسیک. البته یه مدل سوپ جو دیگه هم داریم که انشالله دفعه بعد درستش میکنم و آموزشش رو براتون میزارم.

 

مواد لازم:

 

سیب زمینی.....................................برای هر نفر یک عدد متوسط

هویج.................................................برای هر نفر یک عدد متوسط

پیاز.....................................................برای هر نفر یک عدد کوچک

گوجه...................................................برای هر نفر یک عدد متوسط

جو پوست کنده درسته......................... برای هر نفر 4 قاشق

قلم یا مرغ............................................مقدارش دلخواه هست

جعفری...............................................چند قاشق خرد شده

 

طرز تهیه:

 

باید بگم من برای سوپ جو همیشه از قلم استفاده میکنم چون خیلی خوشمزه تر میشه. ضمنا از جو پرک استفاده نمیکنم چون دوست دارم سوپم لعاب دار بشه و مزه جو زیر دندون بیاد. پس توصیه میکنم شما هم از جو یا گندم پوست کنده درسته استفاده کنید.

 گوجه،پیاز،سیب زمینی و هویج رو رنده درشت بزنید و با قلم بزارید روی گاز. به مقدار کافی آب داخل قابلمه بریزید. راستی یادتون باشه قابلمه رو بزرگتر بردارید. جو رو که از چند ساعت قبل خیس کردید داخل قابلمه بریزید. وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید. در قابلمه رو هم نیمه باز بزارید تا سوپ سر نره. هر نیم ساعت هم باید هم بزنید که جو ته نگیره. تقریبا 5 یا 6 ساعت رو برای پخت در نظر بگیرید. اینجوری سوپ غلیظ و لعاب دار میشه و دیگه نیازی به اضافه کردن آرد برای لعاب سوپ نیست.

وقتی سوپ پخت چند قاشق جعفری خرد شده بهش اضافه کنید و خاموشش کنید. گوارای وجود

 

 

 

این هم بدون جعفری:

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





زرشک پلو زعفرانی


کاپ کیک پنیر خامه ای مغزدار


فسنجان ساده


کباب تابه ای 2






نظرات شما


simin :
خیلی خوش رنگ و خوشمزه میشه..عالی هست ..ممنون
شادی :
مرسییییی دستور عالی بود دنبال همچین دستوری بودم 3>
ریحانه :
واقعا نوع توضیحتون عالیه ممنونم تشکر خسته نباشین
********************
ممنونم محبت دارید
هدی :

االی غذاهات عالیه واقعاااااااااااااااا
مرسسسسسسسسی من همیشه ازشون استفاده میکنم
مخصوصا وقتی مهمان دارم

*******************

ممنونم هدی جون

شما خیلی به من لطف داری عزیزم

همیشه شاد باشی

زیتون :

وای ممنون گلم
منم عاشق جو درسته هستم
چقدر خوب مینویسی

 

***************

 

ممنون عزیزممممممم

لطف داری

شادلی :

ممنون مهربانم.دست گلتون درد نکنه.امیدوارم سلامتی همیشه همراهت باشه

 

**************

 

خواهش میکنم عزیزم

نازنین :

غذاهات جای حرف نمیذاره گلم :) واقعا که خوشم میاد ایده های ناب و به موقع میذاری دستت درد نکنه عزیزم

 

****************

 

دوست عزیزم ممنون از لطفت. نمیدونی چقدر این تشویقها دلگرممون میکنهheart

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: