الی بانو


این مدل شوید پلو راحت ترین و خوشمزه ترین شوید پلو هست

البته به نظر من

اگه بهتر از این هست حتما بهم اطلاع بدید

عطر شوید تازه و رنگ اون حتما شما رو شیفته ی خودش میکنه

 

برای ماهیچه از این دستور استفاده کردم: ماهیچه

مواد لازم برای ماهیچه

گوشت ماهیچه: 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه و دارجین

پیاز:1 عدد

هویج:2 عدد

 

مواد لازم برای شوید پلو:

شوید تازه خرد شده:2 پیمانه

پیاز نکینی ریز:1 عدد کوچک

برنج ایرانی:2 پیمانه

نمک و فلفل و کمی زردچوبه

دارچین:1 قاشق چ خ سرخالی

روغن:به میزان لازم

زعفران:دو قاشق غ خ (دمکرده) در صورت تمایل

برای تزیین:

یا کشمش و پیاز داغ و دارچین

یا زرشک و گردو و خلال بادام و دارچین

 

اول برنج رو بذارید تو آب حداقل دو ساعت خیس بخوره(این نکته خیلی مهمیه تو پخت برنج عالی)

بعد تو قابلمه شوید و پیاز رو تفت بدید

 

 

وقتی خوب تفت دادید زردچوبه و دارچین و فلفل رو اضافه کنید

 

 

 

بعد دوبرابر برنج یعنی 4 پیمانه آب در قابلمه بریزید

 

 

و بذارید آب به جوش بیاد حالا برنج رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید

 

 

وقتی آب برنج کشیده شد بذارید حدود نیم ساعت با حرارت ملایم دم بکشه

 

 

 

اینم زمانی که دم کشیده:

 

 

من برای تزیین زرشک و گردو و خلال بادام رو با کره و دارچین تفت دادم و با زعفران مخلوط و رو و لابلای برنجم دادم

عالی بود

 

نوش جان ایام به کام

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سبزیجات گریل شده


جوجه کباب تابه ای


مربا انجیر


چیز کیک انار






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است