الی بانو


مربا جون میده برای میوه های نرم شده ی تو یخچال

اینم یکی از اوناس که خیلی عالی و خوشمزه اس

 

مواد لازم:

هلو:10 عدد

شکر:300 گرم(هلو های من شیرین بود اگه هلو هاتون ترشه شکر بیشت بریزید)

زعفران و کمی هل

 

هلو رو پوست گرفته و خرد کنید و تو قابلمه روش شکر بپاشید

 

 

و بذارید یه شب تا صبح بمونه که شکر تبدیل به شهد بشه

بعد رو حرارت ملایم بذارید و نصف کمتر لیوان هم آب و کمی زعفران و اگه خواستید هل هم بریزید و بذارید

تا زمانی که غلیظ شده و جوش های ریز بزنه

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





سس انار و آلوچه جنگلی مخصوص مرغ


منوی آموزش آنلاین کارگاه شهریور 95


ژله خرده شیشه 2


قلیه میگو






نظرات شما


نظری دریافت یا تایید نشده است
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: