الی بانو


دیشب کلی کار رو سرم ریخته بود

هم کارای خونه هم گوشت خریده بودیم داشتم خرد میکردم

هم ماهان که البته همسری نگه اش داشت  و هم غذا برای همسری گه ببره سر کار

و هم بزرگترینش یعنی شام

ما چون برای گوشت خریدن میریم روستا و اونجا گوسفند رو برامون میکشن و میاریم دل و جگر  ومخلفاتشم میاریم

خب وسطای کار بودم که به ذهنم رسید دل و جگر کباب کنیم برای شام

ولی کی حوصله زغال و منقل داره؟؟؟؟؟اصلا ماهان مگه میذاره؟؟؟؟تو همین فکرا به ذهنم رسید به روش تابه ای درستش کنم

که از قضا از کباب روی اتیش هم خوشمزه تر شد

 

خب برای این کباب دل و جگر  و قلوه رو به سیخ چوبی بزنید

روی اونا نمک بپاشید 

دوتا گوجه هم از وسط نصف کنید

تابه رو رو حرارت بذارید تا خوب داغ بشه

حالا سیخ ها رو تو تابه بذارید همینطور گوجه هارو

 

 

و بذارید یه طرف کباب بشه که راحت از تابه جداشه

و طرف بعد رو کباب کنید

وقتی خوب کباب شدن در تابه رو 5 دقیقه بذارید تا خوب مغز پخت بشن

 

 

نوش جان

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





باقلوای سنتی قزوین


کوکی میکری


واویشکا


کاپ میگو با پنیر کبابی






نظرات شما


بیتا :
سلام نمک زدن حین پخت جگر را سفت نمیکنه؟
*****************
سلام اگه زیادی نپزه سفت نمیشه
اما میتونید نمک رو آخر دست اضافه کنید
مامی ندا :

سلام عالیییییی بود

فقط تو ماهی تابه روغن نرختید ؟ نچسبید؟

**********

سلام عزیزم ممنونم

نه اول که گذاشتی میچسبه ولی 2 دقیقه بعد چون میپزه خودش جدا میشه

عالیههههههههههه حتما درست کن

نغمه :

با سلام.ممنون از حضور گرمتان شما لينك و به جمع دوستان اضافه شديد.

**************

سلام دوست عزیز

ممنونم

شما هم لینک شدید