دیشب کلی کار رو سرم ریخته بود
هم کارای خونه هم گوشت خریده بودیم داشتم خرد میکردم
هم ماهان که البته همسری نگه اش داشت و هم غذا برای همسری گه ببره سر کار
و هم بزرگترینش یعنی شام
ما چون برای گوشت خریدن میریم روستا و اونجا گوسفند رو برامون میکشن و میاریم دل و جگر ومخلفاتشم میاریم
خب وسطای کار بودم که به ذهنم رسید دل و جگر کباب کنیم برای شام
ولی کی حوصله زغال و منقل داره؟؟؟؟؟اصلا ماهان مگه میذاره؟؟؟؟تو همین فکرا به ذهنم رسید به روش تابه ای درستش کنم
که از قضا از کباب روی اتیش هم خوشمزه تر شد
خب برای این کباب دل و جگر و قلوه رو به سیخ چوبی بزنید
روی اونا نمک بپاشید
دوتا گوجه هم از وسط نصف کنید
تابه رو رو حرارت بذارید تا خوب داغ بشه
حالا سیخ ها رو تو تابه بذارید همینطور گوجه هارو

و بذارید یه طرف کباب بشه که راحت از تابه جداشه
و طرف بعد رو کباب کنید
وقتی خوب کباب شدن در تابه رو 5 دقیقه بذارید تا خوب مغز پخت بشن

نوش جان


