الی بانو


به به الان هم که دارم عشقم (همون دمی گوجه خخخخخخخخخخخ همسری نفهمهwink) رو آپ میکنم

بو و عطر خوشمزه شو حس میکنم

یعنی نمیتونم بگم چقدر این غذا رو دوست دارم اگه صبح و ظهر و شب و همه ی اوقات زندگیم دمی گوجه بخورم

سیر نمیشم

این رسیپی محبوب ترین مدل درست کردن این غا برای من هست که برای شما هم میذارم که درست کنید و لذتشو ببرین

 

مواد لازم:

برنج ایرانی:3 لیوان

گوجه فرنگی:6 یا 7 عدد(بیشترم جا داره)

نمک و فلفل و زردچوبه

ادویه پلویی:1 قاشق چ خ

زیره:من 1 قاشق غ خ سر پر ریختم چون عاشق طعم و عطر زیره تو این غذام

تکه های مرغ(این بخش اختیاریه چون دمی گوجه بدون گوشت هم عالیه مخصوصا اینکه فقط با ترشی خورده بشه

روغن و کره به میزان لازم

سیر:4 حبه

پیاز:1 عدد

اول برنج رو بذارید یه 2 یا 3 ساعتی خیس بخوره

گوجه هارو پوره کنید

 

 

توی قابلمه مرغ رو بذارید با کمی روغن با حرارت متوسط هم کمی بپزه هم سرخ بشه

 

 

حالا پیاز و سیر و ادویه هارو اضافه کنید

 

 

من چون غذای تند دوست دارم یه فلفل تند خشک شده پودر کردم و توی غذا ریختم

که طعمشو بی نظیر میکنه

 

 

 

وقتی تمام موارد خوب سرخ شدن گوجه رو اضافه کنید:

 

 

گوجه رو کمی تفت بدید(حدود 3 یا 4 دقیقه)

و بعد 5 لیوان آب(چون گوجه آب داره 1 لیوان کمتر آب بریزید یعنی به جای 6 لیوان 5 لیوان بریزید اونوقت اگه لازم شد بازم آب اضافه کنید)

 

 

وقتی آب جوشید برنج رو اضافه و نمک غذا رو اندازه کنید

 

 

و بذارید آب برنج کشیده بشه بعد دمکنی گذاشته و حدود نیم ساعت بذارید دم بکشه

 

 

دست آخر مقداری کره روی غذا بذارید چون فوق العاده اش میکنه

به به اینم دمی خوشمزه ما که با ترشی خونگی خیلی خیلی چسبید

جاتون خالی دوستان

 

 

 

 

نوش جان و ایام به کام

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





چیز کیک عسل و شکلات


دسر پودینگ شکلاتی


ژله آکواریوم


کباب حسینی






نظرات شما


سحر :
دستتوندرد نکنه, فکر میکنم خیلی خوشمزه باشه
تیکا :

حتما خوشمزستتتتتتتتتتتتتتتتتتت

دلم اب افتاد حتما درستش میکنم

هووووووووووووووووووووم

ممنون الی بانوی کدبانو

*************************

ممنونم دوست عزیزم

بله بسیار خوشمزه اس

حتما امتحانش کن