مریم بانو


یکی از معروفترین رستورانهای مشهد رستوران پسران کریم هست که باقالی پلو با ماهیچه اش فوق العاده هست. مزه ای که حتی بعد از سالها تو ذهنتون میمونه. دیروز تصمیم گرفتم به سبک اونها ماهیچه درست کنم که خیلی مجلسی و خوشمزه شد. البته ما یه غذا داریم به اسم بریونی مازندرانی که تقریبا تو همین مایه ها هست ولی خوب این مدل خوشمزه تر میشه. با این توصیفها دیگه نیازی نیست تاکید کنم که حتما درستش کنید چون مطمئنا وسوسه شدیدwink

 

مواد لازم:

 

گوشت ماهیچه گوسفندی

پیاز

نمک و فلفل و دارچین

 

طرز تهیه:

 

پیازها رو خلالی خرد کنید و تو روغن تفت بدید ( این غذا هر چه چرب تر باشه خوشمزه تر میشه. پس چربی های گوشت رو هم جدا نکنید) پیاز نباید تغییر رنگ بده فقط در حد سبک شدن تفت بدید. حالا گوشت ماهیچه رو کف قابلمه روی پیازها بزارید. قابلمه باید گنجایش گوشتها رو داشته باشه و نباید گوشتها را روی هم بزاریم.

 

 

درب قابلمه رو بزارید و پنج دقیقه با شعله ملایم زمان بدید تا گوشت تفت بخوره و تغییر رنگ بده. حالا برش گردونید تا اون طرفش هم تفت بخوره. یک پنس دارچین به گوشت بزنید و حدود یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید. آب نباید روی گوشت رو بگیره بنابراین کم کم در حین پخت اگر نیاز شد باز آب اضافه میکنیم.

یک پیاز رو خلالی کنید و روی گوشت قرار بدید تا حین پخت آب پیاز به خورد گوشت بره.

 

 

وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید تا فقط یه قل ریز بزنه. حدود سه ساعت زمان بدید تا ماهیچه حسابی بپزه طوری که گوشتش تو دهن آب بشه. موقع پخت ماهیچه رو نباید این رو اون رو کنید فقط اگر لازم شد یکم جابجاش کنید تا ته نگیره.

این غذا آبدار نیست و در آخر کار ماهیچه و پیاز و روغن باقی میمونه. اما چون جناب همسر غذای خشک نمیپسنده من اواخر پخت به جای اینکه آب ماهیچه رو بسوزونم یک مقدارش رو جدا کردم و برای همسری نگه داشتم.

اخر کار پیازهای روی ماهیچه رو کف قابلمه بریزید و یکم زمان بدید تا تفت بخوره و برشته بشه.

راستی نیم ساعت آخر اگر دوست داشتید هویج اضافه کنید.

این غذا کنار باقالی پلو عالی میشه.

 

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





آش ترخینه کرمانشاهی


کتلت مرغ و باقلا


چیز کوکی با اسمارتیز


کوکی نوتلا Nutellotti






نظرات شما


آیلی :
سلام یه شخصی پرسیده بودن این غذا رب نداره برا من هم سوال آخه رنگش یه کم به قرمزی می زنه
*********************
سلام قرمزی بخاطر هویج و زعفران و نور فلش هست
آیلی :
سلام یه شخصی پرسیده بودن این غذا رب نداره برا من هم سوال آخه رنگش یه کم به قرمزی می زنه
الهام :
سلام.منم وسوسه شدم درستش کنم.عاشق اینجورغذاهام.مرسی ازدستورتون.
النا :
یکم ته مزش به خاطر پیاز به شیرینی میزنه چیکار کنم
مهديه :
سلام. امروز درست كردم. خيلي خوشمزه شد. واقعا ممنون. فقط نگفتيد نمكش را چه موقع اضافه كنيم. به هر حال يك ربع قبل از آماده شدن اضافه كردم
بهزاد :
سلام
هفته دیگه یه مهمونی دارم
اما فقط و فقط مهمونی نیست یه رو کم کنیه (بفرمائید شام)
منوی من غذا اصلیش سبزی پلو با ماهیچه هستش اما تا حالا ماهیچه درست نکردم
میخوام کمکم کنید برای بار اول یه ماهیچه درست کنم که همه کف بر بشن
تورو خدا خیلی خیلی راهنمائیم کنید
تمام نکات رو بگین
بوی ضخم نده
نرم باشه چرب باشه لذیذ باشه
**********************
سلام
خوراک ماهیچه به سبک پسران کریم تو سایت آموزش داده شده
تهمینه :
ووووووی عالی بوود. امروز پختمش و حظشو بردم. مرسیییییییییییییی. دفعه اولم بود :)
*********************************************
نووووووووووش جان
فاطمه :
سلام مرررررررسی واقعا وسوسه کنندس فردا حتما درستش میکنم شوهرجان کیف کنه
***********************************
سلام خواهش میکنم
نوش جان
نجمه :
سلام. ولی من شنیدم اصلا نباید آب داشته باشه. خیلی ها گفتن. گفتن با اب پیاز فراوون روش میپزه
**************************************
سلام بله در اصل بدون آب هست اما من بخاطر اینکه همسرم آبدار دوست دارن آب هم ریختم
و به نظرم اینطوری بهتر میپزه و برای تازه کارها ریسکش کمتره
رضا :
ممنون از دستور پختتون عالی شد
*****************************************
خواهش میکنم نوش جان
ساغر :
خییییییییییییییییییییییییییییییلی عالی بود مر30 عزیزم
سمانه :
سلام اصلا آب نریزین هم میشه. فقط سوراخ در قابلمه رو با خمیر آب و آرد بگیرین
*****************************
سلام
ممنونم بخاطر ایده ی خوبتون
سحر :

ممنون واقعا حرف نداره آشپزیتون

**********************************

خواهش میکنم عزیزم محبت داری

حسین :

با سلام وتشکر از مطالب خوب و خوشمزه تون
خانومم از روی دستور پختتون خوراک ماهیچه درس کرد واقعا عالی بود.
البته باید اعتراف کنم دستپختش کلا حرف نداره
ولی راهنمایی شما بی تاثیر نبود.
موفق باشید.

*************************************

سلام...خواهش میکنم

محبت دارید...نوش جان شما و همسر کدبانوی شما

مهدیه :

سلام جمعه گذشته ماهیچه به همراه باقالی پلو درست کردم خیلی عالی شد همسرم خیلی خوشش اومد پسرم هم که اصلا گوشت قرمز نمی خورد خیلی دوست داشت ومیگه همیشه برام از این غذا درست کن ممنون ازاینکه دستور پخت را در اختیارمون قرار دادی

*************************************************

سلام دوست عزیز...نوش جان شما و پسر عزیزتون...و ممنونم از لطف و محبت شما

مهدیه :

ممنونم امیدوارم بتونم به همون خوشمزه گی که توی عکسش هست در بیاورم

**********************************

خواهش میکنم عزیزم حتما میتونی

تازه کار :

سلام مریم بانو
من تازه عروسمو نه تا خالا ماهیچه پختم نه دوست داشتم بخورم
تازه از نظر گذاشتنم خوشم نمیا
اما اینقدر با انرزی و قشنگ توضیح دادی همراه عکس که امروز تصمیم گرفتم برم بپذم.
مرسی

*************************************************************

سلام دوست عزیز...خوشحالم که باعث ایجاد انرژی و علاقه در شما شدم

انشاالله درست کنید و خوشتون بیاد

مريم :
ببخشيد اين غذا نيازي به رب گوجه نمي خواد؟
فرهاد :

ممنونم جلوي خانمم سر بلند شدم خيلي عالي شد

-----------------------------

خواهش میکنم

و خوشحالیم که سایت ما هم برای خانم ها و هم برای آقایون مفید بوده و استقبال شده

مسعوذ :

سلام ممنون که دستور پختشو کامل گذاشتی
از پارسال که تو رستوران پسران کریم خوردم هنوز مزه اش فراموشم
نشده . خیلی دوست داشتم دستورشو بدونم

 

مصی مامی کیان :
دومین باره دارم درستش می کنم
خیلیییییییییییییییییییییییییییی لذیذه
دستتون طلا
زری :

به به کیف کردم.خوشحالم که با شما آشنا شدم

 

**************

 

ممنون عزیزم

ما هم از داشتن خواننده های خوش ذوق خوشحالیم

ناشناس :
حیف که حقوق شوهرمون کفاف نمیده اینجور گوشت ماهیچه بخریم وگرنه من عاشق این غذام الان دهنم اب افتاد
نیلاب :

ما تو کشورمون به این می گیم دوپیازه که با قابلی پلو می خوریم

 

***************

 

ممنون از توضیحت در مورد اسم این غذا

نورا :

دستت درد نکنه...همین الان دلم خواست...تو رستوران کریم تستش کردم خیلی خیلی عالیه ممنون که دستورشو گذاشتی

 

****************

 

خواهش میکنم عزیزم

مصی :

اووووووووووم دهنم آب افتاد

 

****************

 

ممنون عزیزم

فاطمه :

اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووف حرف نداره این غذا من که هنوزم که هنوزه مزه اش یادم نرفتهههههههههههههه خواهرکدبانوی من:)

 

***********

 

فدات عزیز دلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: