مریم بانو


مواد لازم:
 
کره 112 گرم 
 پودر شکر 1/2  پیمانه 
 شیرعسلی 1/4 پیمانه 
 آرد 1 و 1/3 پیمانه 
 پکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چایخوری 
 چیپس شکلات 1/3 پیمانه 
 
 
طرز تهیه:
 در این دستور میتونین از میوه هایی مثل رزبری و بلوبری هم استفاده کرد ، حتی گردو و کشمش هم میشه جایگزین کرد ، برای دفعه ی اول من فقط با چیپس شکلات درست کردم و دیگه اینکه این مقدار شکر ، کوکی شیرینی به شما میده ، من خودم 1/2 پیمانه سرخالی استفاده کردم ، اگر خیلی شیرین بودن کوکی رو نمی پسندین ، شما هم همین مقدار استفاده کنین .
 
 
 
 فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم .
 سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم .
 
 کره و شکر را با همزن می زنیم 
 
 
 
 
وقتی به حالت کرمی درآمد ، شیر عسلی اضافه شده و دوباره زده شود .
 
 
 
 
 
 
 
 
 آرد و پکینگ پودر را مخلوط کرده و با قشق اضافه میکنیم و هم می زنیم 
 
 
 
 
 
 
زمانی که هنوز آرد کامل جذب نشده ، چیپس شکلات را اضافه میکنیم و با لیسک کاملا هم میزنیم .
 
 
 
 
 
 
 
 
 از خمیر بدست اومده گلوله های درست کرده و روی سینی فر قرار می دهیم ، اگر دوست داشتین رزبری اضافه کنین ، در این مرحله هم می تونین بین کوکی قرار بدین و هم میتونین روی کوکی بذارین.
 
 
 
 
 
 
 
 
 وقتی که روی سینی چیدین ، با پشت قاشق کمی گلوله ها رو فشار میدیم و بعد به فر منتقل میکنیم ، به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانیکه زیر کوکی طلائی بشه. از این مقدار خمیر حدود 15 تا 16 عدد کوکی خواهیم داشت .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
این دستور رو از وبلاگ صنم بانو برداشتم.
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





همچنان به عشق شما...........


کرپ تن ماهی


تارت توت فرنگی


جوجه کباب ترش و زعفرانی






نظرات شما


aptenia :
che bahal shodan hatman bayad kheily khoshmaze bashe !
فاطمه :

خیلییییییییییییییییی هم خوشمزه بووووووووووووووود :) دست گلت درد نکنه عزیزم

 

****************

 

ممنون عزیزمممممممم

نوش جان

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: