الی بانو


این مطلب درباره قهوه فرانسه رو از خانم صدف امیر خان گرفتم

سلام دوستان می خوام دستور تهیه قهوه فرانسه این نوشیدنی خوش طعمو و عطر رو بدم اول یک سری اطلاعات میدم که فکر می کنم دونستنشون لازمه.
 
1-اول اینکه قهوه فرانسه هم به صورت پودر شده موجوده که ریزتر از قهوه ترک هستش و هم به صورت دانه که با کمک آسیاب خونگی میتونید خودتون پودرش کنید.
 
2-دوم اینکه برای امتحان کردن تازگی و اصالت پودر قهوه یه ذره از اون رو روی مقداری از آب بپاشید،اگر قهوه اصیل و خشک باشه 
 
مدت زمان بیشتری روی آب میمونه اما اگه زود ته نشین شد بدونید قهوه تون غیر مرغوب و نم دار هستش.
 
 
 
خب حالا دستور ساده از خودم برای قهوه فرانسه
 
1 قاشق سوپخوری قهوه رو تو 1 لیوان آب جوش تو قوری فیلتر دار ریخته و رو حرارت بذارید تا بجوشه بعد
 
قهوه رو تو لیوان بریزید
 
ولی پودر یا دانه ی قهوه ته نشین شده رو تو لیوان  نریزید 
 
 
 
و اما دستور دوست عزیزم صدف
 
1 قاشق سوپ خوری قهوه فرانسه
 
1 فنجان آب جوش.
 
طرز تهیه:
 پودر قهوه رو تو محفظه مخصوص قهوه تو دستگاه قهوه سازتون بریزید و روی قهوه یا محفظه آب(بستگی به نوع دستگاه)آب ریزید.
بعد از اینکه دستگاه رو روشن کردین عصاره قهوه تو فنجان مورد نظرتون یا قوری میریزه.
باید این رو هم در نظر داشته باشید که قهوه فرانسه بدونه لرد یا ته نشین پودر قهوه سرو میشه یعنی پودر یا لرد قهوه 
 
تو دستگاه میمونه و قهوه خالص و تلخ تحویل میده که تلخ هم خورده میشه.
میتونید قهوه فرانسه رو به مدت چند ساعت تو دستگاه گرم نگه دارید.

 

بفرمائید یه فنجون قهوه ی اصیل فرانسوی با یه دونه باونتی خوشمزه

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





پلو مرغ با پیاز داغ،دارچین و میخک


خرما و گردو


پیتزا لقمه ای بدون خمیر


کروکت سیب زمینی






نظرات شما


هاله :

میشه بفرمایید قهوه چند دقیقه روی حرارت بماند تا مزه خوبی بدهد.ممنونم.

-------------------------

عزیزم قهوه نباید خیلی بجوشه که خوشمزه باشه

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: