هنر پائوروچیستا


این دوست عزیزمون این کیک عالی رو  از وبلاگ ایده های زیبا درست کردن

 

برای دیدن تمام مراحل به همین لینک مراجعه کنید

مواد لازم کیک اسفنجی :
تخم مرغ ۴ عدد که به دمای محیط رسیده باشه
روغن مایع یا کره ۲ قاشق سوپخوری (کره باید به دمای محیط برسه)
آرد  ۱۱۵ گرم یا یک پیمانه
شکر ۱۱۵ گرم یا یک دوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
بیکین پودر ۲/۱ (نصف) قاشق مرباخوری
 
 
طرز تهیه کیک :
فر را یک ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم.
قالب مورد نظر را کاغذ روغنی میندازیم .
سفیده و زرده را از هم جدا می کنیم.
توجه:
۱ـ ظرف سفیده و سر همزن نباید چرب باشه چون باعث میشه سفیده نبنده.بهتره سفیده در ظروفی غیر از پلاستیک زده بشه چون ظروف پلاستیک هر چقدر هم که شسته بشن باز چربی را در خودشون نگه میدارن.
۲ـ زرده نباید داخل سفیده وارد بشه چون باعث میشه سفیده نبنده در صورتی که مقداری زرده به سفیده اضافه شد به کمک پوست تخم مرغ به راحتی اون را از سفیده جدا کنید.
آرد و بیکین پودر را با هم سه بار الک می کنیم.
سفیده ها را با همزن میزنم تا کف کنه نصف شکر را بهش اضافه می کنیم و با سرعت تند همزن میزنیم تا شکل بگیره و از ظرف نریزه و جای همزن روی سفیده باقی بمونه .
توجه:
سفیده باید فقط در یک جهت زده باشه تا فرم بگیره اگر مرتب تیغه همزن را به جهات مختلف بچرخونید آب میندازه و فرم دلخواه را نمی گیره.
زرده ها را میزنیم به همراه شکر و وانیل و رنده پوست لیمو ترش در نیمه زدن روغن مایع یا کره را بهش اضافه می کنیم اینقدر باید هم زده بشه تا کرم رنگ و حجمش دو برابر و کشدار بشه مثل عسل.
 
زرده را به سفیده اضافه می کنیم آرام و با کمک لیسک و در همون جهتی که سفیده را هم زدیم هر دو را مخلوط می کنیم آرد و بیکین را به آرامی روی مایه در چند نوبت الک می کنیم و به آرامی باز در جهت زدن سفیده با لیسک مخلوط می کنیم همزدن تا وقتی ادامه پیدا می کنه که مواد مخلوط بشن و بلافاصله باید قطع بشه .
 
مواد را در قالب میریزیم کمی قالب را تکون میدیم که همه جا یکسان مواد پخش بشه بعد در طبقه وسط فر میذاریم به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه .
 
توجه :
یک ربع اول به هیچ عنوان در فر را باز نمی کنیم در غیر این صورت پفش میخوابه بعد از نیم ساعت چون دمای فرهای مختلف متفاوت هست بهتره که حواستون به کیک باشه .
در آخر کار یک سیخ چوبی را در کیک فرو می کنید اگر چیزی بهش نچسبید کیک آماده است .ولی معمولا بعد از مدت ذکر شده کیک آماده است اینا را عنوان کردم برای افرادی که تازه کار هستند و شک و شبهه دارن.
کیک را بیرون میاریم معمولا کیک ها بعد از بیرون اومدن از فر کمی پفشون میخوابه که مسئله ای نیست .
اجازه میدید تا کیک در قالب سرد بشه بعد با کمک یک کارد دور کیک را از قالب جدا می کنیم و کیک را در میاریم و به آرامی کاغذ کیک را می کنیم .
 
 
 
 


به شما پیشنهاد میکنیم :





استيک مرغ با سس پرتقال و انبه


مرغ شکم پر


کیک نسکافه شکلاتی


پیتزا با خمیر شف عثمان






نظرات شما


رها :

سلام.ممنون از زحماتتون.
این کیک رو درست کردم اما خیلی پف نکرد.وقتی سفیده رو زدم زرده رو یکدفعه خالی کردم توش، نمیدونم به خاطر این کارم بود که کیکم پف نکرد.
من تازه ازدواج کردم و خیلی تو پخت کیک و شیرینی وارد نیستم اگر قسمتی از سایت رو برای تازه عروسها اختصاص بدید و کیک و شیرینی و غذاهایی که نکات و ریزه کاری های زیادی ندارند آموزش بدید عالیییی میشه . در حال حاضر په مدل کیک و شیرینی برای تازه کاری مثل من پیشنهاد میدید؟؟؟
با سپاس

-----------------------------------------

سلام عزیزم خواهش میکنم

کیک اسفنجی کلا کمی قلق داره که باید رعایت بشه اینجا رو بخون:

http://chefartist.ir/pagesidea3.html

توی سایت کیک و شیرینی و غذاهای راحت خیلیییییییییییییی زیاد هست عزیزم:

http://chefartist.ir/c.aspx?c=cake

مامان پریناز :

پائوروچیستا عزیزم واقعا که هنرمندی. من همیشه طعم این کیک اسفنجیا که تو کافی شاپا میدنو خیلی دوست داشتم. از وقتیم که بچه دار شدم دیگه نتونستم برم تو بشینمو کیک سفارش بدم. کیک اسفنجی شمارو درست کردم و خامه زدمو بینش یه لایه خامه و موزو.... زدم .طعمش فوق العاده بود. واقعا همون طعم کیک اسفنجی کافی شاپا شد. یعنی بازاریه بازاری. خداییش هنرمندی. طعم کیک خالی خالی بدون هیچ خامه ای چیزی بی نظیر بود چه رسد به ....
الی جون ، مریم جون و پائوروچیستای عزیز موفق باشیییید

-----------------------------------

 

از لطف و محبت شما خیلییییییییییییییییییییییییییییی ممنونیم دوست عزیز

انشاالله همیشه موفق و شاد باشید

سرآشپز صورتی :
بی نظیره.....چقدر خوب پف کرده
مژگان :

واقعا عالیه بـــــــــــــه بـــــــــه
ممنونم از خانم پائوروچیستا
که همه ی نکات و گفته اند

******************

خیلی ممنون دوست عزیز

پائوروچیستا :

مرسی الی عزیزم زحمت کشیدی

فقط اینجا تو دستورش نوشته شکر یک دوم پیمانه
من هم شکر هم آرد رو همون 115 گرم درنظر گرفتم

***************

سلام عزیزم

خواهش میکنم دوستم

چشم اصلاحش میکنم