الی بانو


این دسر خیلییییییییییییییییییی خوشمزه یکی از اختراعات خودمه

 

راستش مهمون داشتم و دنبال یه دسر میگشتم که هم تکراری نباشه و هم خوشمزه باشه 

 

که با مخلوط کردن چند رسیپی به این دسر معرکه و خوشمزه رسیدم

 

این دسر از مخلوط پان اسپانیا با بیسکوئیت و گردو و شکلات و پوره انبه و همینطور تیکه های انبه درست شده

 

 

مواد لازم برای 13 لیوان دسر عالی:

 

شیر: 1 لیتر 

 

بیسکوئیت پتی بور:دو بسته

 

انبه:2 عدد

 

پودر نشاسته:2 قاشق غ خ

 

آرد:نصف پیمانه

 

شکر:3/4 یا 1 پیمانه (بسته به ذائقه تون)

 

خامه صبحانه:1 پاکت 200 گرمی

 

کره:25 گرم

 

گردو خرد شده:1 پیمانه

 

تخم مرغ:2عدد

 

شکلات تلخ ذوب شده:به دلخواه

 

وانیل:نصف قاشق چ خ

 

زعفران یا رنگ خوراکی زرد:اگه لازم شد

 

شیر رو با نشاسته و آرد مخلوط کنید

 

شکر و تخم مرغ رو با هم بزنید تا کرمی بشه و اون به مخلوط شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید

 

مدام هم بزنید که غلیظ بشه(سفت نشه ها)دست آخر وانیل و کره رو اضافه کنید

 

شعله رو خاموش کنید و خامه رو هم به مخلوط اضافه کنید و خوی هم بزنید تا یکدست بشه

 

 

 

خب حالا یکی از انبه ها رو پوره کنید و اون یکی رو خرد کنید

 

مایع فرنی شکلتون رو نصف کنید و تو یکیش پوره انبه و اگه کم رنگ بود 

 

کمی رنگ زرد یا زعفران بهش اضافه کنید ومخلوط کنید

 

بیسکوئیت رو خوب خرد کنید

 

تو ظرف مورد نظر کمی از مایع سفید بریزید 

 

روش بیسکوئیت بریزید

 

بعد چند تیکه از اون یکی انبه رو که خرد کرده بودید روی بیسکوئیت بچینید

 

روی انبه گردوی خرد شده بریزید

 

 

 

حالا از مایعی که توش انبه پوره شده ریخته بودید روی این مواد بریزید و روی دسر رو تزیین کنید

 

(این کار رو تا هر چند لایه که دوست دارید میتونید انجام بدید،مثلا کل دسر رو تو یه ظرف بزرگ درست کنید)

 

من تو بعضی از دسر هام یه لایه شکلات تلخ مذاب ریختم که خیلی خوشمزه اش کرد

 

 

 

 

 

برای حداقل 10 ساعت دسر رو تو یخچال بذارید تا حسابی خوشمزه و خنک و جا افتاده بشه

 

از این دسر خیلی خیلی تعریف شد

 

همینطور خیلی خوشمزه بود بخاطر انبه ای که توش ریختم

 

 

 

 

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





نان و پودینگ کره ای


شوکوبیس


ایده برای تزیین کیک مرغ


اسنک






نظرات شما


سارا :

سلام خدمت شما با اجازه من لینکتون کردم.یه سوال اگه مواد روبرای 3 نفر بخوام باید چطور مواد رو تقسیم کنم؟ چون گفتین واسه 13 نفره !کارسختیه!

----------------------------------------

سلام 

ممنونم از شما...مواد رو تقسیم بر 4 کن عزیزم

یعنی از هر کدوم 1/4 رو بریز

مطبخ خانه ما :

سلام گلم اگه مایل بودید منو هم با همین نام و آدرس لینک کنید.

===============

سلام عزیزم لینک شدید

سارا :

میشه جای انبه از شلیل استفاده کرد؟

*****************

بله عزیزم میشه

مطبخ خانه ما :

بازم مثل همیشه عالی و حتماً بسیار خوشمزه ممنون عزیزم.

************

ممنونم دوست هنرمندم

 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: