مریم بانو


این کرم شکلاتی مناسب برای داخل و تزئین روی کیک هست. دستورش رو از دفتر آشپزیم برداشتم اما اینکه دستور مال کی بود رو یادم نمیاد.

 

مواد لازم:

 

کره             50 گرم

آرد              یک چهارم پیمانه

شکر           یک چهارم پیمانه

شیر            یک پیمانه

قهوه فوری    یک قاشق سوپخوری

پودر کاکائو    یک دوم قاشق سوپخوری

شکلات       60 گرم

 

طرز تهیه:

 

کره و شکر و آرد را مخلوط میکنیم.

 

 

روی حرارت میزاریم با شعله ملایم تا بوی خامی آرد بره.

 

 

بعد شیر رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم.

 

 

 

کمی بعد پودر کاکائو و قهوه فوری رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ بشه.

 

 

شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم. از روی حرارت برمیدایم  کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه.

 

 



به شما پیشنهاد میکنیم :





اسموتی هلو و قهوه


پیتزا در نان باگت


چاکلت لاوا کیک


خوراک بادمجان و گوشت چرخکرده






نظرات شما


هما :
سلام .ميشه براي تزيين كيك شيفون پرتقالي ازش استفاده كرد . منظورم اينه كه مزه هاش بهم ميخوره .ممنون
*************************
سلام بله میشه… مزه اش رو خودتون باید بپسندید سلیقه ای هست
ریتا :

مریم جون این که گفتی مناسب برای تزیین هم هست یعنی اینکه قوام خوبی داره؟ به خامه فرم گرفته که نمیرسه درسته؟ از نظر قوام مثل کرم هست

 

************

 

درسته دوستم. اگر بخواهی تزئینی شبیه گاناش داشته باشی میتونی از این کرم استفاده کنی

سحر :
وای معرکه ستتتتتتتتتتتتتتتت
 
ایمیل یا وب سایت : نام :  
نظر شما :  
ارسال نظر تصویر امنیتی: